Valentijnsactie ondernemers

VENRAY | Drie Venrayse ondernemers hebben een leuk valentijnspakket samengesteld. Valentijnsdag, 14 februari is een jaarlijks terugkerende dag waar mensen hun geliefden iets cadeau kunnen doen. Soms is het probleem wat te schenken.

Daar hebben de drie ondernemers, Joost Wilders van Wijnhuis Venray, Deborah van Oijen van September en Marijke Hoogink van Suger Sweet Company, iets op gevonden. "We hebben een leuk pakket samengesteld met producten van de drie bedrijven", licht Joost Wilders toe. "We noemen het een bloemrijk, sweet en bubbelig pakketje voor je lief", vervolgt Deborah. "Met daarin uiteraard een bloemetje, een flesje bubbels en wat zoetigs. En dat voor maar 25 euro", aldus Marijke.

Dus mocht je tijdens de vastelaovend tegen een 'schon Piëlhazinneke' zijn aangelopen of ken je elkaar al heel veel jaren? Met dit pakketje wordt het altijd een mooie verrassing.

Het pakketje is verkrijgbaar in de drie winkels of via de website www.septembervenray.nl te bestellen. Indien gewenst kan het pakket bezorgd worden.


Verkeersquiz scholen

Venray | Veilig Verkeer Nederland district Limburg organiseert in opdracht van het Regionaal Mobiliteitsoverleg (RMO) Noord-Limburg de regionale Verkeersquiz in de maanden februari en maart.

Het verkeer wordt steeds drukker en kennis van verkeersregels is harder nodig dan ooit. Verkeersongevallen met lopende en fietsende kinderen gebeuren voor ruim 90% binnen de bebouwde kom en binnen een straal van 1 kilometer van huis. De regiofinale vindt plaats op 23 maart 2016 om 9.30 uur in De Witte Hoeve aan de Gasstraat 5 in Venray

Een verkeersquiz spelen tegen andere scholen, maar dan binnen je eigen klas! Dit is mogelijk met de online verkeersquiz van Veilig Verkeer Nederland. Deze verkeersquiz wordt aangeboden aan scholen in heel Limburg. De regio Noord-Limburg gaat vanaf maandag 15 februari online. Leerlingen van 42 basisscholen, in totaal 1383 leerlingen, uit de gemeenten in de regio nemen het tegen elkaar op. De quiz is bestemd voor de leerlingen van groep 8 of groep 7/8. De leerlingen spelen digitale – online - voorrondes in hun eigen klas.


Begin met hardlopen

Venray | Je kent ze wel. Die sportieve mensen in hun flitsende outfits en frisse gezichten. Hardlopers.

Zou ik ook eens moeten doen, bedenk je van af de bank. Vaak direct daaropvolgend 'dat kan ik toch helemaal niet?' Met Start to Run lukt het wel. Samen meer bewegen en een betere conditie opbouwen. Met Yakult Start to Run en ATV Venray noem jij je binnen zeven weken een hardloper. Trainers van ATV Venray helpen jou zover te komen. Je traint met een verantwoord schema en professionele begeleiding. De cursus Start to Run begint op 5 maart om 9:30 uur op de atletiekbaan van Venray. De cursuskosten bedragen 49,50 euro.

Deelnemers aan de cursus hebben 7 weken lang een looptraining op zaterdagmorgen en dinsdagavond. Leren de kneepjes van het hardlopen, maar ook alles over schoenen kleding en voeding. Je ontvangt een app met running-coach voor huiswerktrainingen, een functioneel en cool loopshirt, het Start to Run-magazine vol beginnerstips en weetjes en drie edities van het tijdschrift Runner's World. Aanmelden op www.yakultstarttorun.nl. Belangstellenden kunnen op 5 maart kennismaken met Start to Run. Aanmelding voor deze gratis kennismakingstraining via lopersgroep@atvvenray.nl.