Afbeelding

Judoka's Verhagen op dreef op LK

Roermond | In Roermond werden onlangs de Limburgse judokampioenschappen gehouden voor junioren tot 21 jaar.

Vanuit Sportinstituut Verhagen deden zeven judoka's aan de provinciale titelstrijd mee. De eerste drie op het LK plaatsten zich tevens voor het Nederlands kampioenschap in Nijmegen.
Nederland bestaat uit zeven districten bij het judo. Vier judoka's van Sportinstituut Verhagen plaatsten zich voor het Nederlands kampioenschap.

Limburgs kampioen werd Celeste Pijnenborg in de klasse -57 kg. Nils Koedam behaalde de tweede plaats in de klasse -100 kg en voor Sjoerd Oudenhoven (-66kg) en Pim Raedts (-81kg) was een derde plaats weggelegd. Patrick Mooren bemachtigde net geen podiumplaats: hij verloor de kleine finale om plek drie. De andere judoka's slaagden er niet eremetaal te behalen. Op de foto Pim, Nils, Celeste en Sjoerd.