Afbeelding
Foto: ron koenen

Afscheid van Raayland College

Venray | Beppie Velthuizen-Dewaide, docente Nederlands, stopt na bijna 38 jaar met haar werkzaamheden aan het Raayland College in Venray.

Ze maakt gebruik van het keuzepensioen.

Op vrijdag 29 januari biedt de school medewerkers en genodigden de gelegenheid om persoonlijk van haar afscheid te nemen.


Meditatieve dans

Venlo | Onder begeleiding van Kirsten Stockbauer wordt in het Toon Hermans Huis in Venlo, voor mensen met kanker en hun naasten, elke op maandag van 9.30 tot 11.00 uur de activiteit Meditatieve dans gehouden.

Op woensdag 3 februari wordt onder begeleiding van een gids van het Limburgs Landschap en medewerkers van het Toon Hermans Huis een wandeling in De Ravenvennen in Lomm gehouden. Bijeenkomst en vertrek om 14.00 uur bij de parkeerplaats aan de Spikweien in Lomm of om 13.30 bij de Familiekerk aan de Belletablestraat in Venlo. Vanaf donderdag 11 februari start een sessie van zes bijeenkomsten van de activiteit: Mijn Troostboek; Verdriet en troost in woord en beeld. Tijdens deze activiteit, die telkens duurt van 10.00 tot 12.00 uur, zijn de deelnemers bezig met het thema troost. Aanmelden kan bij het Toon Hermans Huis via telefoon (077)3211433, e-mail info@toonhermanshuisvenlo.nl.