Afbeelding
Foto: ron koenen

Turnsters in de prijzen

Venray | Tijdens een geslaagd weekend hebben veel turnsters van GV St. Christoffel uit Venray zich geplaatst voor de halve of de finale van het Limburgs kampioenschap.

Nikki Beks stak met kop en schouders boven de concurrentie uit en behaalde een eerste plaats. Jikke Peters ging met de zilveren medaille naar huis, evenals Laura Beurskens in het niveau pupil 1 D1.

De afsluitende verrassing op de titelstrijd voor St. Christoffel was de bronzen medaille van Marlieke Hout. Tijdens de laatste voorwedstrijddag van de Limburgse kampioenschappen leverden de turnsters eveneens prima prestaties. Ella Manders en Isabelle Hermsen stonden samen op het podium in het niveau pupil 1 D3. Ella met de bronzen medaille en Isabelle met de zilveren medaille. Marijne Gerittsen wist in ditzelfde niveau in wedstrijd twee de gouden medaille te veroveren. De laatste wedstrijd turnde Nienke Vermeulen een fantastische balkoefening. Ook op de andere toestellen turnde zij stabiel. Dit leverde haar het hoogste podium op: de gouden medaille in het niveau jeugd 1 D2. Van links en rechts op de foto: Jolein Vermeulen, Anne Vogelsangs, Lynn Reijnders, Jikke Peters, Noa van Dijk, Laura Beurskens, Bo Deenen, Loeke Ewalts, Adalina van Stelten en Esri Bertrams.


Leefbaar Merselo

Merselo | De Werkgroep Leefbaar Merselo houdt op donderdag 4 februari om 14.00 uur een bijeenkomst.

Behalve wandelen zijn er activiteiten zoals biljarten. Om 15.00 uur zijn de wandelaars terug en wordt er koffie gedronken. Iedereen is van harte welkom. Voor een (hulp)vraag, of iemand die komt helpen met kleine klusjes in en om het huis? Aanmelden kan bij Infopunt/Meldpunt: Riet Martens aan de Pastoor Vercoulenstraat 9 in Merselo, e-mail martens.t@home.nl, telefoon (0478)548050. De wijkverpleegkundige is bereikbaar via telefoon 06-30650838 of stuur een e-mail naar annemarie.koonings@dezorggroep.nl.


Boerenkoffietafel

Venray | In het kader van het 50-jarige jubileumjaar houdt KBO Venray op dinsdag 9 februari vanaf 11.00 uur voor haar leden een boerenkoffietafel in De Kemphaan in Venray. Geheel in de stijl van de boerenbruiloft zoals die in het dorp tijdens carnaval wordt gehouden. Kaartjes kopen kan tot 4 februari bij Trees Cadirçi in De Kemphaan op vertoon van de ledenpas.