Hans van der Sterren (links) is bijzonder tevreden over het eerste trouwevent.
Hans van der Sterren (links) is bijzonder tevreden over het eerste trouwevent. Foto: Henk Lammen

'Om nooit te vergeten'

Horst | De eerste editie van het trouwevent in Parkhotel Horst is geslaagd. Zondag kwamen bijna 70 koppels naar het hotel om zich door lokale ondernemers te laten voorlichten over de mooiste dag van het leven.

Door Henk Lammen

Het evenement was een samenwerking tussen Jeeco Atelier Venray en Parkhotel Horst. Achttien ondernemers presenteerden zich met een stand in het Horster hotel. De maker van design bruidstaarten, een reisbureau, feestballonnen, trouwringen, een fotokastje voor een feestelijk moment, bruidsjurken en alles op het gebied van beauty. Kortom, een totaalplaatje voor stellen die plannen hebben om in het huwelijksbootje te stappen. "We kijken terug op een bijzonder geslaagde dag", aldus Hans van der Sterren van het Parkhotel. "We hadden het maximum aantal deelnemers op 100 gesteld en er 50 verwacht. Het zijn er uiteindelijk 70 geworden. Daar zijn we zeer tevreden mee." Maja Kateman van reisbureau Vice Versa, een van de deelnemers, was ook bijzonder tevreden. "Een mooie locatie, genoeg ruimte voor alle standhouders die door het concept ook de tijd hadden om alle koppels voor te lichten. Op zijn minst met hen in gesprek te komen. We hebben in ieder geval al volop vervolggesprekken."

Voor Petra en Rick uit Melderslo werd het een dag om nooit te vergeten. Dit stel won een gratis bruiloft ter waarde van 12.000 euro, beschikbaar gesteld door de deelnemers.