Afbeelding
Foto: ron koenen

Overname Van Geenen Kookt door Verkoeijen

Venray | Begin januari werd bekend dat Jan-Willem van Geenen zijn bedrijf Van Geenen Kookt om gezondheidsredenen moest beëindigen. Afgelopen weekend liet Van Geenen weten dat zijn bedrijfsactiviteiten worden overgenomen door Verkoeijen Partyservice en Slagerij.

Op 26 november behaalde Jan-Willem van Geenen met zijn maaltijdproduct nog de Misset Catering Award binnen. Een agressieve vorm van artrose noopte Van Geenen, die in vijf jaar tijd een mooi bedrijf had opgebouwd, zijn werkzaamheden te stoppen.

Vervolgens raakte Van Geenen in gesprek met John Verkoeijen van de gelijknamige partyservice en slagerij. "Met trots kan ik laten weten dat wij, in de geest van Van Geenen Kookt, de levering van dagverse maaltijden gaan voortzetten. Ambachtelijk en puur bereid zoals u dat van Jan-Willem, maar ook van ons gewend bent", aldus John Verkoeijen. De dagverse maaltijden worden verpakt volgens een innovatieve methode waardoor de maaltijden thuis gelijkmatig kunnen worden opgewarmd zonder dat de maaltijden aan kwaliteit inboeten. "Wekelijks werken we met twee wisselende lijsten met elk negen maaltijden, vlees, vis en vegetarisch. Dit kan worden aangevuld met twaalf soorten soep en vijf vaste salades", aldus Verkoeijen. De maaltijden zijn bovendien vijf dagen houdbaar. De maaltijden kunnen telefonisch besteld worden (telefoon 0478-640405), via de mail info@verkoeijen.nl en binnenkort ook via www.verkoeijen.nl. De maaltijden worden op dinsdag en vrijdag thuisbezorgd en kunnen contant of via de pin betaald worden. Ook gaat Verkoeijen met een strippenkaart werken.


Roetsj en Iensjekke

Venray | Op zaterdag 6 februari gaat de vastelaovend in Rooj vanaf 12.33 uur weer van start met de Roetsj op het Schouwburgplein. De muzikale aftrap komt van het Puppies Huisorkest. Vervolgens treden op de winnaars van het Kienderliedjesfestival Inger en Noor met Hey, kom d'r Bej, de cd-artiesten, de SRV Mannen, Big Benny, Weej Dreej, de Toddezèk en Spik en Span. Opgeven voor het roetsjen kan via www.heinekenvastelaovesroetsj.nl/aanmelden. De vierde editie van het Iensjekke start om 14.11 uur met een optreden van de Rosentaler. Vervolgens kan het publiek op de Grote Markt genieten van optredens van Big Benny, de Toddezèk, Spik en Span en Hoondervel. Speciale aandacht is er bij het Iensjekke voor de Venrayse artiesten. Naast de artiesten die dit jaar op de cd staan, zijn ook vele bekende namen uit het muzikale vastelaovesverleden op de Grote Markt van de partij.