Afbeelding
Foto: ron koenen

Beste Jan Linders in Venray

Venray | Tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd is de Jan Linders supermarkt in Venray uitgeroepen tot 'Beste Jan Linders supermarkt'. De medewerkers mochten de prijs in ontvangst nemen door de goede sfeer, uitstraling en beleving die zij neerzetten in hun supermarkt. Maar met name het enthousiasme en de toewijding van de medewerkers worden door de jury geroemd. "Een echt winnaarsteam!", aldus Leo Linders, algemeen directeur.

Jan Linders maakt in de wedstrijd onderscheid tussen grote en kleine supermarkten. Venray is naast overall winnaar ook winnaar van de groep 'grote supermarkten' en wordt daarin gevolgd door Jan Linders Panningen en Grubbenvorst. In de categorie 'kleine supermarkten' staat Jan Linders Someren op de eerste positie. Jan Linders Ittervoort is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke supermarkt.

Naast dat kerst een drukke maand is, is het door de interne winkelwedstrijd een extra spannende maand voor de 57 supermarkten van Jan Linders.

Er vinden twee rondes plaats die bestaan uit een cijferbeoordeling, een mystery shop en een interne jurydag, de tweede ronde is een externe jurydag door experts uit de supermarktwereld. Iedere supermarkt wordt beoordeeld op 'vol, vers, schoon en klantvriendelijkheid'.

Heel het jaar door zijn er beoordelingsmomenten voor de deelnemende supermarkten.


Uitslagen ATV Venray

Venray | Uitslagen:

Indoor Beek en Donk:

Jongens Junioren D: 7. Thijmen; Poels 40mtr 6,3; Hoog 1,20; Kogel 7,41; totaal 1338ptn

8. Tijn Pouwels: 40mtr 6,4; Hoog 1,25; Kogel 6,84; Totaal 1317ptn

20. Jaap Rutten: 40mtr 6,7; Hoog 1,20; Kogel 6,22; Totaal 1174ptn

Polsstokwedstrijd Sittard: Jongens Junioren A: 3. Max van Haren 4,10

Indoorwedstrijd springen Vught: JB: Jakob Pütz Polsstokhoog 4:00mrt

JA: Max van Haren Polsstokhoog 4,40mtr

Agenda:

30 januari: Venray Scholierenloop

31 januari: Venray Vlakwatercross, Limbra Cross.