Afbeelding
Foto: ron koenen

St. Christoffel succesvol

Venray | Tijdens een voorronde van de Limburgse titelstrijd hebben de leden van Gymnastiekvereniging St. Christoffel uit Venray afgelopen weekend uitstekend gepresteerd.

In de junior divisie 3 werd Marlou Bos vijfde en Amber Thielen achtste. In niveau jeugd 1 4 greep Femke Wijnhoven net naast het brons en werd vierde. Romy Peeters behaalde een zevende plaats. Zoƫ Ermens, Tessa Breukers en Nienke Meijers kwamen in actie in het niveau junior divisie 4 en werden respectievelijk vierde, achtste en 24-ste. Sita Verhaegh won goud in niveau jeugd 2 divisie 4. In dit niveau werd Merle van de Sande 6e, Roos Nabuurs 11e en Naomi Loozen 18e. Een deel van deze turnsters heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van het LK.

Op zondag werden Nienke Jochems en Kayleigh van Leeuwen zeventiende en negentiende. Boya Siahaija werd eerste bij de sprong en elfde totaal. Auke Loeffen, Suus Broeren en Floor Poels plaatsten zich voor de halve finale, waarbij Auke eerste werd op de balk. In de laatste wedstrijd werd plaatsten Veerle Kurvers, Eline van Leerdam, Roos Leenders, Maureen van Leerdam, Roos Ponjee en Angeline Gubbels zich voor de volgende ronde. Veerle behaalde hierin een tweede plaats en Angeline een eerste plaats.