Beatles, Traay Out

Venray | Op vrijdag 29 januari kan de Engelse tribute-show Loveā€¦The Beatles in Schouwburg Venray worden bezocht.

In deze internationale show herbeleven de bezoekers met ruim veertig hits en historische beelden de jaren '60. De artiesten hebben eerder groot succes gehad op het Londense West-End en komen nu naar Schouwburg Venray. Het verhaal: The Beatles begonnen bescheiden in Liverpool 's Cavern Club. Niet veel later ontstond een ware Beatlemania. Overdonderd door het succes stopten ze met live-optredens, maar de magie was nog niet voorbij. De groep schreef vervolgens in de studio meesterwerken alvorens de leden solo gingen.

Aanvang: 20.00 uur.

De Traay Out van het Raayland College in Venray is een jaarlijks terugkerende theatervoorstelling met uitsluitend optredens van leerlingen en personeelsleden van de school.

De voorstellingen vinden plaats op woensdag 3 en donderdag 4 februari om 19.00 uur in de schouwburg. De Traay Out geldt al jaren als een podium en bijzondere uitlaatklep.

Dansers, zangers, muzikanten, acteurs en mimespelers van het Raayland College geven elk op hun creatieve en talentvolle wijze invulling aan deze show. Het publiek bestaat voornamelijk uit leerlingen, familieleden en medewerkers van de school.

Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijk op de website www.schouwburgvenray.nl.