Afbeelding
Foto: ron koenen

Volleybalmeisjes C1 kampioen

Venray | Bij volleybalclub ActiveRooy in Venray kon al vroeg het eerste kampioenschap gevierd worden.

De jeugdcompetitie bestaat uit twee aparte competitieronden waarvan de eerste begin januari werd afgesloten. Het team meisjes C1 werd in deze eerste ronde overtuigend kampioen door maar liefst 10 van de 11 wedstrijden te winnen.

Tijdens het ouder-kind toernooi op maandag 21 december kon het team al in het zonnetje gezet worden en gefeliciteerd met hun knappe prestatie.

In de tweede competitieronde wordt het team ingedeeld bij de sterkere teams uit de regio. De club is benieuwd of ze zich opnieuw in de bovenste regionen weten te manoeuvreren. De thuiswedstrijden zijn om 12.00 uur in sporthal de Wetteling.

Cyclocross Overloon

Overloon | Op het terrein van het Oorlogsmuseum in Overloon worden op zondag 24 januari voor de derde keer de finalewedstrijden MTB en cyclocross om de Jos Feron Cup gehouden.

Het wordt de 15e en laatste wedstrijd van het winterseizoen 2015/2016. In het museumpark is een parcours uitgezet langs tanks en over bruggen met korte klimmetjes en afdalingen. De wedstrijden in de jeugdklassen rijden een korter rondje. Inschrijven kan in pannenkoekenhuis Museumzicht aan het Museumpark 5a in Overloon. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur. Zie voor meer informatie www.limburgcross.nl.