Afbeelding
Foto: ron koenen

Pannenkoeken eten in Perdstal

Venray | Hans Teunissen opende vrijdag pannenkoekenhuis De Perdstal. Zes jaar geleden opperde hij het idee om het Vlakwater nieuw leven in te blazen. Hij wilde door middel van 'kruisbestuiving' functionaliteiten toevoegen aan het gebied zonder het gebied daarbij aan te tasten, maar juist te versterken en toegankelijk te maken voor de mensen uit Venray en omgeving.

Tijdens de opening haalde Hans Teunissen nog maar eens aan hoe bijzonder trots hij is dat Ilse Franssen samen met Edwin Hollanders en Lonneke Franssen de stap hebben aangedurfd om het pannenkoekenhuis te realiseren. Als voormalig gebruikers van het pand bracht Koninklijke Harmonie Euterpe een muzikale ode aan De Perdstal. Voordat het pannenkoekenhuis gerealiseerd kon worden, werd er maanden verbouwd. Met als resultaat een prachtige nieuwe horecagelegenheid met ruimte voor 120 gasten.


Naast de overheerlijke pannenkoeken kan er onder meer ook genoten worden van koffie, gebak, soep en boerenbrood. Genieten, binnen en buiten. Binnen in een sfeervolle ambiance, buiten op een prachtig terras met een mooi zicht op het Vlakwatergebied.

De deuren zijn geopend van 's ochtend 11.00 tot 's avonds 20.00 uur, van woensdag tot en met zondag (in de wintermaanden). Voor meer details rondom openingstijden, het reserveren van een tafel of andere mogelijkheden zoals kinderfeestjes, zie de website www.deperdstal.nl