Afbeelding
Foto: ron koenen

Jubileum Ingrid Philipsen

Venray | Ingrid Philipsen heeft op 1 januari haar 25-jarig jubileum als pedagogisch medewerker bij Spring Kinderopvang in Venray gevierd. 25 jaar geleden startte Philipsen, vers vanuit de schoolbanken, als leidster bij Kinderdagverblijf (KDV) Duimelot.

Later kwam er nieuwbouw op de plek van Duimelot en werd de locatie omgedoopt tot Circustent. Ongeveer een jaar geleden maakte zij een overstap van KDV Circustent naar de Buitenschoolse Opvang (BSO). "Ingrid werkt nu met evenveel enthousiasme en inzet bij BSO Boomhut, als ze al die jaren bij het KDV heeft gewerkt", aldus manager kindcentrum Gonnie Op het Veld.

Ingrid heeft haar jubileum samen met de kinderen, ouders en haar collega's gevierd op dinsdag 4 januari. Gonnie: "Na schooltijd was er een feestelijk moment met alle kinderen van de locatie. De kinderen hebben voor Ingrid gezongen. Ingrid is iemand die niet zo graag in het middelpunt van de belangstelling staat, maar ze heeft er zeker van genoten! Er was een attentie en bloemen vanuit Spring Kinderopvang en met het team werd er gesmuld van een lekkere slagroomtaart."

BSO Boomhut is bedoeld voor kinderen van de Petrus Bandenschool. De locatie heeft drie groepsruimtes verspreid over het gebouw. Er worden leuke activiteiten aangeboden in het kader van Spring Actief en daarnaast mogen kinderen zelf hun vrije tijd na school invullen met bezigheden die zij zelf kiezen.

Op de foto: Ingrid met de kinderen van BSO Boomhut


Talententuin

Bij Gryphus in Vierlingsbeek wordt op vrijdag 22 januari open podium de Talententuin gehouden.

Dit om talent op het gebied van muziek, dans, comedy, film, kleinkunst, literatuur, theater of welke kunstvorm dan ook, een podium te bieden zich te presenteren. In de hoofdrol staan de muzikale acts Euwens & Van Bommel, Stressed en Bluez Train. Gewapend met gitaar, piano en stem brengt gelegenheidstrio Euwens & Van Bommel uit Maashees klassieke popliedjes ten gehore. Van Billy Joel tot Eric Clapton en van Katie Melua tot U2. Het vijfkoppige Stressed uit Lottum staat garant voor rockcovers van onder andere Iron Maiden, Motörhead en Airbourne. Enthousiast, vol passie en op zoek naar de échte bluesdrive, dat is Bluez Train. Zij brengen liedjes van onder andere Jimmy Vaughan en The Hoax. Gryphus gaat open om 20.30 uur ebn het eerste talent betreedt om 21.00 uur het podium. De entree is gratis. Meer informatie is te vinden op www.gryphus.nl.