Afbeelding
Foto: ron koenen

25.000 euro voor MHCV

Venray | Zaterdag vond de nieuwjaarreceptie plaats van hockeyvereniging MHCV.

Tijdens de goed bezochte receptie werd onder andere stilgestaan bij de enorme prestatieverbeteringen van de verschillende teams. Het meidenteam MD1 werd gehuldigd als kampioen van de herfstcompetitie. Ook het feit dat alle jeugdteams op dit moment bezig zijn in de zaal, werd als zeer positief ervaren; een tiental teams speelt competitie en de overige teams trainen in de zaal. MHCV heeft de wens uitgesproken dat de komende jaren nog meer jeugdteams zaalhockeycompetitie kunnen gaan spelen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie bedankte Mark Born als voorzitter van MHCV alle mensen die ook het afgelopen jaar weer hun steentje hebben bijgedragen. Uiteraard kwam ook de actuele status van de nieuwbouw van het clubhuis ter sprake. In het kader van deze nieuwbouw heeft Martijn Herder, voorzitter van Business Club MHCV, een cheque ter waarde van 25.000 euro overhandigd aan Mark Born. "Deze bijdrage is natuurlijk fantastisch. Hiermee kunnen de eerste kosten gedekt worden voor een aantal uitvoerende zaken die inmiddels in gang zijn gezet", aldus Mark.


Nipt verlies dames SV Venray

Venray | De voetbalsters van Venray wisten dinsdagavond bijna te stunten tegen eredivisionist PSV. Op De Herdgang won de Eindhovense ploeg nipt met 3-2 het oefenduel tegen de eersteklasser uit Venray.

PSV kwam voor de rust op achterstand. Marieke Janssen opende de score voor de Venrayse ploeg. De 0-1 was tevens de ruststand. Na de pauze bracht Myrthe Moorrees, Venrayse voetbalster in Eindhovense dienst, de partijen op gelijke hoogte. Venray kwam vervolgens opnieuw op voorsprong door een treffer van Lindie van der Steen. Het slotakkoord was echter voor PSV. Na de gelijkmaker bezorgde Sylke Calleeuw haar ploeg de winst. De vrouwen van SV Venray zijn na de jaarwisseling begonnen aan de voorbereiding voor tweede helft van de competitie. Tijdens deze voorbereiding staan nog vier oefenwedstrijden op het programma. Alle uitwedstrijden zijn tegen tegenstanders op kunstgras. Programma: 17 januari Ladies Genk-SV Venray Vr1 13.30 uur in Genk (B). 24 januari Alemania Aachen-SV Venray Vr1 11.00 uur in Aachen (D). 31 januari Nuenen Vr1-SV Venray Vr1 12.00 uur.