Afbeelding
Foto: ron koenen

Steun voor ijsbaan en kerststal

Venray | Zondag overhandigde dj Henri, namens de organisatie van de Pentagonavond in december, twee cheques. Voor de kerststal was er een bedrag van 250 euro, de ijsbaan ontving 1000 euro.

De Pentagonavond vormde jarenlang een vast onderdeel van de ijsbaan in Venray. Dit jaar werd gekozen voor een andere locatie: Anno'54. "Een schot in de roos", aldus organisator Henri van Helmond. "De samenwerking met Anno'54 was heel goed. We hebben als organisatie heel veel complimenten gehad. Ook hebben we nog allerlei tips gekregen waar we volgend jaar weer mee verder kunnen." De avond wordt in 2016 gehouden op zaterdag 17 december. "Opnieuw in Anno'54." Daarnaast bleef, mede dankzij een aantal sponsoren, een mooi bedrag over voor twee goede doelen: de ijsbaan en de kerststal. Van Helmond hoopt dat er volgend jaar weer een ijsbaan in hartje Venray is, maar zeker ook een uitbreiding van een 'winterfestival' in zijn geheel met kraampjes en/of kerstbomen verspreid over de Venrayse pleinen. "Het centrum moet nog meer gaan bruisen."


Match

Venray| Steunpunt Vrijwilligerswerk Venray Match is voor OJC Jera op zoek naar een manusje van alles voor de jeugdsoos. Taakomschrijving: beheerderstaken uitvoeren, voorkomende kleine kluswerkzaamheden uitvoeren en onderhoud bijhouden in directe omgeving soos. Match, telefoon (0478)516995, e-mail info@vrijwilligerswerkvenray.nl. Zie ook www.vrijwilligerswerkvenray.nl.