Afbeelding
Foto: ron koenen

Open dag bij Van Soest Ysselsteyn

Ysselsteyn | Bij Van Soest in Ysselsteyn vindt u fysiotherapie, fitness en massage onder één dak. De praktijkruimte heeft onlangs een metamorfose ondergaan. Er is een stuk bijgebouwd voor nieuwe fysio- en fitnessmogelijkheden en er is een massageruimte bijgekomen. Op zondag 10 januari houdt Van Soest tussen 11.00 en 15.00 uur open huis.

Van Soest biedt al meer dan 10 jaar de combinatie van fysiotherapie en fitness aan. Herstel gaat vaak het snelst als cliënten actief oefeningen doen. In de fitnessruimte kunnen fysiocliënten verantwoord bewegen. Daarnaast zijn er ook dagelijks trainingsuren voor mensen die sporten op de fitnessapparatuur. Sinds een week kunt u sporten op de Synergy360, een innovatief toestel waar u 1001 oefeningen op kunt doen. Ideaal ook voor een groepscircuit. Fitnessen bij Van Soest wordt altijd begeleid door deskundige fitnessmedewerkers. Zij spreken u aan op mogelijke verbeteringen en komen met tips voor nieuwe oefeningen.

Mariëlle van Meijel verzorgt bij van Soest Fysiotherapie en Fitness de massagetherapie en ontspanningsmassages. Zij is in 2015 geslaagd voor de hbo-opleiding 'massagetherapie' en 'medische basiskennis'. Daardoor is het bedrijf nu aangesloten bij beroepsvereniging FAGT. Het grote voordeel daarvan is dat de massagetherapie vergoed kan worden door de zorgverzekeraar. De therapeut bekijkt uw klacht vanuit een lichamelijk en geestelijk uitgangspunt. Lichaam en geest zijn één en moeten samenwerken om de klacht te verminderen. Door middel van een gesprek en massages maakt de therapeut u daarvan bewust.

De start is een intake en het maken van een behandelplan dat volledig is afgestemd op uw klacht. Een ontspanningsmassage heeft geen therapeutisch karakter maar is bedoeld voor ontspanning. Er is dan ook geen intakegesprek en geen behandelplan. De kosten voor een ontspanningsmassage worden door zorgverzekeraars niet vergoed maar is een cadeautje voor jezelf. Van Soest zet op zondag 10 januari van 11.00 tot 15.00 uur de deuren open voor iedereen. Therapeuten en medewerkers nodigen u uit de nieuwe apparaten te proberen of gewoon even rond te kijken. Ook zal Ivon van den Berkmortel (gewichtsconsulent) aanwezig zijn. Zij verzorgt bij Van Soest cursussen en personal coaching volgens de methode van Fit & Slank. Hierbij kunt u op een verantwoorde en gezonde wijze afvallen en op gewicht blijven op basis van gewone en alledaagse voeding. U hoeft niet apart te koken, gemakkelijk toepasbaar en geen hongergevoel.

Meer informatie: http://www.vansoestfysiotherapieenfitness.nl.