Bronzen Piëlhaas voor Willy Voesten

Venray | Het bestuur van vastelaovesvereniging de Piëlhaas in Venray heeft besloten de Bronzen Piëlhaas dit jaar toe te kennen aan Willy Voesten.

Willy Voesten zet zich al vele jaren in als vrijwilliger voor de Piëlhaas en de vastelaovend in het algemeen. Hij is het aanspreekpunt voor (bijna) alle creatieve vraagstukken van de Piëlhaas. Hij is een meer dan verdienstelijk lid van de commissie Pers & Promotie; hij is de creatieve motor van deze club, is verantwoordelijk voor de opmaak van de vastelaoveskrant, hij was mede-initiator van het 7x 11-boek en menig poster of flyer van de Piëlhaas komt van zijn hand. Naast zijn commissiewerk bedenkt en ontwerpt hij allerlei zaken rondom de vastelaovend, van decors tot liedjes en van Circus Mök-acts tot medailles. Hij ondersteunt onder andere de PKC en de nieuwe trio's: hij kijkt en schrijft mee met de teksten en ontwerpt de prinsenmedailles.

Als ontwerper is hij tevens verantwoordelijk voor het LVK-logo van dit jaar. Ook is hij medebedenker en grondlegger van de Roetsj. Willy Voesten is ook bekend als artiest, met de groep Oewieë stond hij bij alle drie de Mökken op de bühne. Met deze groep was ook hij te zien met hun Sinterklaasshows en de 1 april-show. Tevens is hij lid van de Commissie Klatergold, hij schreef hiervoor de 'Venrayse Scrooge' en 'Zonnestraole van Geluk'. Hiervoor is Klatergold onderscheiden door Veldeke met de Ald Venrodse Ieërepries. Ten slotte heeft Willy Voesten ook nog diverse rollen vervuld binnen de Piëlhaas en zustervereniging de Zoepneus. Hij was prins van de Piëlhaas, in 2004 regeerde hij als Willy I samen met zijn adjudanten Juan en Rob. Als oud-prins is hij ook lid van de APK. Hij is verder medeoprichter van de Zoepneus en is ook daar prins geweest. Bij vorst Milton vervulde hij de rol van adjudant en hij was opperboer bij het paar Anouk & Frank. Ook promoveerde hij aan de Narren Universiteit Limburg. Op dit moment is Willy lid van de Raad van XI.

De Bronzen Piëlhaas zal op 16 januari tijdens Circus Mök uitgereikt worden.


Exclusieve KPN-service bij Phone House Venray

Venray | Phone House Venray en KPN vinden het erg belangrijk dat alle klanten 100% tevreden zijn.

Dit doen zij door middel van een unieke regionale samenwerking. Deze samenwerking, welke speciaal met Phone House Venray op touw is gezet, staat in het teken van service en salesweken. Phone House Venray vindt het erg belangrijk dat klanten uit de regio optimaal gebruik kunnen maken van het uitstekende netwerk van KPN. KPN heeft de afgelopen jaren haar best gedaan om het netwerk te verbeteren en optimaliseren. Door het gebruik van de nieuwste technieken is de snelheid van het netwerk verhoogd. Om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen zal er een servicemedewerker beschikbaar zijn en zullen er diverse aantrekkelijke acties zijn. Van 11 tot en met 16 januari is er een servicemedewerker van KPN aanwezig bij Phone House Venray. U kunt bij het servicepunt in de Phone House terecht met ál uw vragen over installatie, gebruik en de talloze mogelijkheden van onze diensten die u thuis gebruikt, of uw mobiel abonnement. Als u technische vragen hebt, dan is er een servicemedewerker aanwezig die u direct kan helpen. Ook is het mogelijk een afspraak met de KPN monteur in te plannen. De servicemedewerker is aanwezig op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Van week 3 tot en met 5 zijn de KPN sales weken. Klanten krijgen hiervoor een uitnodiging om naar de winkel in Venray te komen. De extra getrainde medewerkers zijn in staat om de klant te voorzien van de juiste informatie, om zo te klant te kunnen voorzien van de beste en goedkoopste oplossing.