Afbeelding
Foto: ron koenen

Winnaars kerstpuzzel

Venray | Toine Thielen is als winnaar van de kerstmonsterpuzzel in Peel en Maas de gelukkige winnaar van de cadeaubon voor een proeverijmenu voor twee personen in Hotel Asteria in Venray. Meer dan 300 mensen deden aan de puzzel mee.

Dinsdagmiddag ontving de Venraynaar de hoofdprijs uit handen van hotelmanager Jaco Nabuurs.

Jan Janssen uit Ysselsteyn won de cadeaubon van Boekhandel Van den Munckhof in Venray. Foto: Rikus ten Brücke.


LVK-kaarten voor leden Piëlhaas

Venray | Op vrijdag 22 januari vindt de finale van het Limburgse Vastelaovesleedjes Konkoer plaats in Evenementenhal Venray.

Afgelopen zaterdag is de online kaartverkoop voor de LVK-finale van start gegaan en binnen een half uur waren alle e-tickets verkocht. Als gastheer van dit evenement heeft De Piëlhaas nog een aantal kaarten ter beschikking om eigen leden een extra mogelijkheid te bieden een kaartje te kunnen kopen.

Vrijdag 8 januari van 19.00 – 22.00 uur is er een extra kaartverkoop voor leden in café 't Upke (zolang de voorraad strekt).

Leden van De Piëlhaas kunnen op vertoon van een geldige legitimatie nog kaartjes bemachtigen voor dit unieke feest (maximaal 6 entreekaarten per lid).

De actuele ledenlijst is op het verkooppunt aanwezig om de gegevens te checken. De LVK-kaarten kosten 18 euro per stuk (op = op).


Jeugdzitting Hazekeutel

Venray | De jeugdzitting van D'n Hazekeutel wordt gehouden op zondag 10 januari. Om 14.11 uur start het programma in Schouwburg Venray met muziek, dans en een circusact. Ook wordt de nieuwe jeugdprins uitgeroepen. Verder worden de nieuwe cd van het Kienderliedjesfestival (KLF) gepresenteerd, komt het jeugdboerenbruidspaar uit en wordt afscheid genomen van jeugdprins Rik en zijn adjudanten. Het thema van de middag is Glitter en Glamour en de kinderen kunnen een kleurrijke glittertattoo laten aanbrengen. De foyer is vanaf 13.33 uur geopend.