Afbeelding
Foto: ron koenen

Circus Mök in de startblokken

Venray | De première van Circus Mök 2016 is in zicht en de nodige zenuwen zijn al voelbaar. Al jaren betreedt lokaal en regionaal talent de bühne van Schouwburg Venray tijdens de zittingsavonden van carnavalsvereniging De Piëlhaas in Venray.

Met hun beste beentje voor zetten de artiesten samen met de commissie Circus Mök wederom een avondvullend programma neer waar, traditiegetrouw, de lokale politiek onder de loep genomen wordt en waar dit jaar maar liefst twee buuts te zien zijn.

De meeste artiesten zijn amateurs en zijn al de nodige maanden bezig met de voorbereidingen om hun deel van het programma tot in perfectie op het toneel te brengen. Er wordt druk gerepeteerd, bijgeschaafd en weer verder geoefend. Het is prachtig om te zien met hoeveel enthousiasme zoveel artiesten zich jaarlijks aanmelden om op het podium van Circus Mök te staan.

En laten we eerlijk zijn … doe het ze maar eens na! Vijf avonden een uitverkochte zaal wat wil zeggen dat ruim 670 mensen per avond je aankijken, naar je luisteren en, de afgelopen jaren, met de nodige kritiek het programma na afloop bespreken.

Het valt niet mee om jaar in, jaar uit een totaal programma te bieden maar dit mag het enthousiasme van de artiesten niet dempen. Dit enthousiasme werkt aanstekelijk. Achter de schermen hangt jaarlijks een uitbundige sfeer en tezamen maken ze er elke keer weer een fantastische avond van, zowel vóór als achter de schermen. Foto Hoedemaekers.

Alle voorbereidingen, inspanning en inzet zal vrijdag 15 januari 2016 resulteren in de eerste show van Circus Mök, de première. Welke artiesten onderdeel uitmaken van Circus Mök dit jaar blijft nog even een verrassing maar een tipje van de sluier mag opgelicht worden. Niemand minder dan het humoristische gezelschap Timper uit Asten en de meervoudig Brabants kampioen tonpraten Andy Marcelissen uit Raamdonsveer mogen de lokale talenten komen versterken.

Kaarten voor de voorstellingen op vrijdag 15 januari, woensdag 20 januari of donderdag 21 januari, zijn te bestellen via www.schouwburgvenray.nl of kom naar de vrije verkoop op zaterdag 9 januari van 11.00 tot 14.00 uur in Schouwburg Venray.