Afbeelding
Foto: ron koenen

Promsconcert, Baantjer en Pompen

Venray | Op zaterdag 2 januari om 20.00 uur sluit Fanfare Eendracht Meerlo haar jubileumjaar feestelijk af met een Promsconcert in Schouwburg Venray.

In 2015 bestaat de vereniging 125 jaar. Opgericht in 1890 en na 125 jaar is Eendracht nog steeds een actieve vereniging. Het concert zal in het teken staan van 125 jaar geschiedenis. Geschiedenis van de vereniging, geschiedenis in de muziek, maar ook geschiedenis in de wereld.

Als speciale gast zal Martin Hurkens, bekend van Holland's got talent, ook onderdeel zijn van het programma. Daarnaast worden nog vele samenwerkingen opgezocht met talenten uit de regio.

In Baantjer LIVE! (foto) is het publiek getuige van een intiem jubileumprogramma dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt.

Inspecteur De Cock (Peter Tuinman) en zijn assistent Vledder (Beau Schneider) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Buitendam (Peter Römer) is van de partij.

Net als in de eerdere voorstelling Baantjer en de moord in het theater roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan op dinsdag 5 januari om 20.00 uur in de Venrayse schouwburg nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak.

Wie o wie is de dader…? Of het nu gaat om de boeken, de tv-serie of de theatervoorstelling, Baantjer staat al jarenlang garant voor succes. 'Baantjer LIVE!' is een gloednieuw, spannend, interactief toneelstuk met een grote cast.

Pompen is een cabaretprogramma dat zich afspeelt in en om een benzinestation. Het laatste pompstation in het universum. E&A zijn de uitvinders van het stand-upcomedycabaret en beheersen dat als geen ander. Visuele humor, absurdistische crosstalks, stand-up en misschien zelfs een ontroerend lied. Een avond lachen dus om twee mannen die keihard kunnen zijn maar ook best gevoelige kanten hebben. Woensdag 6 januari, 20.00 uur in Schouwburg Venray.

Voor meer informatie kijk op de website www.schouwburgvenray.nl