Sixties Music Venray

Venray | In De Witte Hoeve in Venray wordt op zondag 27 december vanaf 16.00 uur de 25e Sixties Music Venray gehouden. Dit jaar waarschijnlijk voor de laatste keer, want het is steeds moeilijker om nog een avond met twee of drie optredende bands te organiseren.

Het programma bestaat dit keer uit drie optredens. De eerste is The Explosion Rockets, een band die hits uit de fifties en vroege sixties speelt. Ook brengt de formatie een aantal instrumentale liedjes ten gehore.

De tweede formatie die optreedt in De Witte Hoeve, is Pete and the Driftin Five, een sixties- en seventiesband die al in vroege jaren '60 aanwezig was. Toen als band van Herman van Keeken, bekend van hits als Corinna Corinna en Hello Mary Lou. Midden jaren '60 ging de band zonder Van Keeken verder. Nu staat zanger Piet van IJssel op de voorgrond.

Het publiek in de zaal kan op zondag 27 december ook genieten van een optreden van rock-'n-rollzangeres Terry White. Deze keer zonder haar eigen band, maar met de ondersteuning van The Explosion Rockets. White zingt liedjes van onder andere Wanda Jackson, Brenda Lee en Connie Francis. De groep Dancing Shoes is ook weer aanwezig.

Kaarten voor de 25e Sixties Music Venray zijn te reserveren via telefoon (0478)580624, (0478)581626, via e-mail l-linders@home.nl of bij De Witte Hoeve aan de Gasstraat 5 in Venray. Er zijn ook arrangementen mogelijk met kaarten, overnachting en ontbijt. Informatie hierover is verkrijgbaar via telefoon (0478)581626.