Afbeelding
Foto:

Fairtrade centraal in Venray

Venray | De Venrayse fairtrade-werkgroep kreeg, tijdens de eerste dagen na de feestelijke opening van de geheel vernieuwde Albert Heijn-supermarkt, de gelegenheid fairtradekoffie en fairtradechocolade aan het winkelend publiek aan te bieden.

'Er worden steeds meer fairtradeproducten aan geboden en steeds meer mensen, zo merkten wij, zijn op de hoogte van 'fairtrade' en kopen deze producten ook. Fairtrade betekent letterlijk: eerlijke handel. Dankzij fairtrade krijgen boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs voor hun producten. Venray is een Fairtrade Gemeente', laat de werkgroep weten.


Kerstconcert

Vierlingsbeek | In het Koningskerkje in Vierlingsbeek wordt op zaterdag 19 december om 20.00 uur voor het zesde jaar in successie door het Vondelkoor een kerstconcert gehouden.

Het koor treedt op samen met een ensemble van Harmonie de Herleving en de solisten Caroline Ermers en Lars Reen. Het Vondelkoor staat onder leiding van dirigent Alexej Romanov.

Kaarten reserveren voor dit kerstconcert is mogelijk via e-mail vondel.secretariaat@home.nl of via telefoon (0478)632213.