Afbeelding
Foto:

Elke week Van Dunschoten's Vis

Venray | Van Dunschoten's Vis staat inmiddels twee jaar op de zaterdag in het centrum van Venray en ziet nog altijd een flinke groei van het aantal klanten.

"Vanaf de eerste dag dat wij hier begonnen zijn. Wij merken dat er toch nog altijd veel vraag is naar een goede viszaak op de zaterdag. Door onze jarenlange ervaring voorzien wij elke week, vele tevreden mensen uit Venray van een goed en lekker stukje vis. Elke dag wordt onze voorraad met verse vis aangeleverd, waardoor de klant echt dagverse producten koopt. Ons assortiment bestaat uit vele verschillende soorten verse vis, gerookte is en gebakken vis. Maar ook voor exclusieve gerechten kunt u bij ons terecht. Wij proberen ons te onderscheiden met producten die onder andere bestaan uit ovenschalen, zalmrollades, visquiche, heerlijk gemarineerde roerbakvis, vissoep, zalmlasagnes, visbami en nog vele andere kant- en klare gerechten. Natuurlijk komt alles uit eigen keuken en wordt met zeer veel zorgvuldigheid en ambachtelijkheid bereidt."

De feestdagen komen er aan! "Verwen uzelf en uw gasten met een van onze visschotels. Voor iedere gelegenheid een heerlijke visselectie, feestelijk gepresenteerd op schaal. Onze schotels worden kort tevoren bereid met dagverse ingrediƫnten van eersteklas kwaliteit. Kom voor meer informatie naar onze wagen en vraag naar onze mogelijkheden. Ook hebben wij bestellijsten voor de feestdagen. Ook zijn wij natuurlijk specialist in kibbeling als het gaat om een lekker portie kibbeling. Dus kom gerust een keertje langs en u zult zien dat u verkocht bent. U kunt ons elke zaterdag op de markt in het hart van Venray vinden van 9.30 tot 17.00 uur."


Zwemmen voor Serious Request

venray | Nathan ten Holder uit Venray zwom zondag in De Sprank 152 baantjes voor de actie Serious Request van 3FM. Ten Holder (links) zwom de 152 banen van 3,8 kilometer in een uur. Zijn collega-zwemmer Richard Noya stopte er na ongeveer 2 kilometer mee. De opbrengst van de zwemactie voor het goede doel bedraagt circa 650 euro.


Bowling Vereniging Venray

Venray | Uitslagen Sinterklasse No Tap toernooi

Finale heren: 1. Sander Broers. 2. Eric Wong Lun Hing. 3. Hay Joosten. 4. Peter Snellen. 5. Ken Litjens. 6. Peter Rooijakkers. 7. John Jacobs. 8. Eef van Merkestein. 10. Henk Janssen. 11. Hay Lenssen. 12. Willem Denissen

Finale dames: 1. Maria Minten. 2. Inge Arts-Lenssen. 3. Yvonne van der Wolf. 4. Stephanie Peeters.

Afbeelding