Afbeelding
Foto:

Huldiging jubilarissen MMSK

VENRAY | Het Kerst- en jubilarissenconcert van MMSK St. Petrus'Banden uit Venray heeft zondag plaatsgevonden in clubgebouw Odeon. Voor circa honderd gasten verzorgde het korps een miniconcert.

Onder leiding van instructeur Jop Janssen openden de gecombineerde slagwerkgroep van MMSK en St. Oda uit Merselo het concert. Met moderne en vlotte nummers wisten de slagwerkers de aanwezige gasten te verrassen. Hierna was het de beurt aan het orkest van MMSK onder leiding van dirigent Joop Derks. Met vooral moderne en lichte muziek presenteerde het orkest zich als een jong en modern korps met liedjes als The Rose van Bette Midler. Marieke Heldens, de jongste trompettist van MMSK speelde een solo op de trompet.

Aansluitend aan het concert werden de jubilarissen gehuldigd. Juul Smits 25 jaar lid, Irma Beerkens 40 jaar lid en Hans Beterams 50 jaar lid, ontvingen uit handen van Piet Alaerds, voorzitter van de Limburgse Bond van Tamboerskorpsen district Venlo-Venray, het speldje en bijbehorende oorkonde.