Afbeelding
Foto:

Het totaalplaatje vind je bij Wilms Sierbestrating

Na een jaar van vernieuwen, verbouwen en verhuizen, is het met Kerstmis eindelijk zover: Wilms sierbestrating opent zijn deuren, met als blikvanger de mooie showroom in de voormalige bloemenkas aan de Stationsweg 175a in Oostrum.

Sinds 1994 is Wilms Bestratingen in Venray actief in het aanleggen van alle soorten bestrating. Wat begon als eenmanszaak is nu uitgegroeid tot een vooruitstrevend bedrijf, waarbij alle mogelijke manieren van machinale bestrating gebruikt worden om tot een maatschappelijk verantwoorde oplossing te komen.

Wilms Bestratingen breidt in het nieuwe jaar het bedrijf uit met een aantal nieuwe bedrijfsactiviteiten die vooral voor de particulieren klant aantrekkelijk zijn.

"Na de aanschaf van ons pand aan de Stationsweg in Venray hebben we nagedacht over hoe we de particulier én hovenier het beste van dienst kunnen zijn. We hebben vervolgens een showroom ingericht met daarin verschillende modeltuinen die volledig aangekleed zijn en waarmee echt een beleving gecreëerd wordt van alles wat er te bieden is op het gebied van tuinen", legt Lambert Wilms uit.

Zoon Rob vervolgt: "Samen met de expertise van onze vaste partners wordt de keuze van de klant uitgewerkt tot een totaalconcept dat elke klant zal bekoren. Vanuit de aanbieding, waarin de klant wordt ingelicht met een 3D-ontwerp, plan en prijs, wordt deze volledig ontzorgd." Bij Wilms heeft elke klant één aanspreekpunt voor de totstandkoming van het plan, het ontwerp, de uitlevering en aanleg. Zelfs voor onderhoud kunnen klanten bij Wilms terecht. Het enige wat rest is genieten in de nieuwe tuin. "Tot ziens in onze nieuwe overdekte showroom. In verband met de opening organiseren we op 26 en 27 december open dagen van 12.00 tot 16.00 uur. U kunt bovendien profiteren van de openingsactie als u voor 500 euro besteedt, krijgt u 50 euro korting."