Afbeelding

Citytrip New York voor Hans Smits

venray | Op vrijdag 4 december heeft Hans Smits uit Vierlingsbeek de cheque voor een geheel verzorgde reis voor twee personen naar New York in ontvangst genomen.

Deze reis werd verloot door overhemdenmerk Ledûb onder consumenten die tijdens de actieperiode twee Ledûb-overhemden hadden gekocht. De winnaar is een trouwe klant bij Nooyen Mannenmode in Venray en daar vond deze feestelijke prijsuitreiking uiteraard plaats. De landelijke actie van Ledûb werd een groot succes met meer dan 200 deelnemende winkels en heel veel tevreden consumenten. Het verloten van de extra hoofdprijs heeft gezorgd voor extra publiciteit en het vergroten van de naamsbekendheid. Nooyen Mannenmode in Venray is al jaren een trouwe dealer van Ledûb-overhemden en doet graag mee met acties die zorgen voor veel aanloop naar de winkel. Ze zijn superblij dat de prijs bij een van hun klanten is gevallen. Ze wensen Hans Smits en zijn vrouw Elly een prachtige reis toe. Foto: n het midden de gelukkige winnaar Hans Smits, links Christ Peters.

Foto: Jac Nooyen Mannenmode


Trainingen Synthese

Venray | Synthese biedt in het voorjaar diverse trainingen aan in Venray. Voor meer informatie, telefoon (0478) 517300 of direct inschrijven via de site onder het kopje cursussen en activiteiten.

Tim en Flapoor is een training voor het aanleren en oefenen van nieuwe sociale vaardigheden aan kinderen in de leeftijd van zes tot negen jaar.

Veel kinderen vinden het bijvoorbeeld moeilijk om te vragen of ze met anderen mogen spelen of worden snel boos in de omgang met andere kinderen. Voor het verbeteren van deze vaardigheden zou deze training helpend kunnen zijn. De training start op 27 januari van 13.30 tot 14.30 uur. Opkomen voor jezelf (g)een kunst: training voor kinderen van negen en tien jaar. Het is voor kinderen niet eenvoudig om zelfbewust om te gaan met anderen, zonder zichzelf weg te cijferen, ondergesneeuwd te raken, gepest te worden, last te hebben van verlegenheid of vaak ruzie te krijgen. De training helpt kinderen om steviger in hun schoenen te staan in contacten met anderen. De training start op 28 januari van 15.45 uur tot 17.00 uur.