Afbeelding
Foto:

Nieuwjaarsconcert Euterpe

Venray | Het traditionele Nieuwjaarsconcert van de Koninklijke Harmonie Euterpe wordt op zondag 3 januari vanaf 11.30 uur gehouden in Schouwburg Venray.

Zowel het opleidingsorkest als het grote orkest brengt een muzikale traktatie ten gehore. Deze feestelijke muzikale opening van het nieuwe jaar heeft ook deze keer een verrassing. Venrays talent, Annabel van Casteren, gaat een gastoptreden verzorgen. Annabel is in 1996 geboren in Venray. Haar grote passie voor muziek, theater en dans kwam al snel bovendrijven. Voor dit Nieuwjaarsconcert gaat ze zowel popliedjes als ook bekende musicalnummers voordragen. Na afloop is er in de foyer gelegenheid om elkaar een gelukkig 2016 te wensen. Dit concert is voor iedereen vrij toegankelijk.


Nieuwjaarsreceptie

venray | Stichting De Kemphaan en de Centrale van Ouderenverenigingen Venray houden op vrijdag 8 januari in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray een nieuwjaarsreceptie om goede wensen uit te wisselen.

De bijeenkomst is van 15.00 tot 17.00 uur.

PLIV dicht

venray | PLIV is gesloten van donderdag 24 december tot en met zondag 3 januari.

Vanaf maandag 4 januari is PLIV weer geopend op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur en op dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.