V.l.n.r.: Milton Cavis – Venrays Ondernemersplatform, Joyce Thijssen – Rabobank Horst Venray, Niek Geurts en wethouder Jan Loonen
V.l.n.r.: Milton Cavis – Venrays Ondernemersplatform, Joyce Thijssen – Rabobank Horst Venray, Niek Geurts en wethouder Jan Loonen Foto: Rickus ten Brücke

MarketingMakkers Starter van het Kwartaal

De laatste Starter van het Kwartaal in 2015 is Niek Geurts van MarketingMakkers in Hegelsom. De initiatiefnemers gemeente Venray, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform geven de startende ondernemer met deze prijs een steuntje in de rug. Bovendien dingt de winnaar mee naar de prijs van 1.000 euro voor de Starter van het Jaar 2015.

Marketing is een breed begrip en heeft vele instrumenten om in te zetten. Niek Geurts is een jonge starter, maar heeft toch al in verschillende bedrijfstakken marketingervaring opgedaan. Vooral op het gebied van marketing- en verkoopstrategie.

Marketing voor de middenstand

Met MarketingMakkers richt Geurts zich vooral op kleine bedrijven in het MKB. "Kleine bedrijven moeten echt alle middelen inzetten om overeind te blijven of door te kunnen groeien. Zij hebben marketing echt nodig, maar meestal is er geen marketingafdeling", aldus Geurts. Samen met zijn 'makkers' kan hij hulp bieden op afroep. Hij schakelt daarbij zo nodig ook iemand in voor de uitvoering van de marketingplannen, zoals een bedrijfsfilmpje of een actie via social media.

Verkiezing Starter van het Jaar

"Met deze laatste verkiezing dit jaar van de Starter van het Kwartaal kunnen we begin 2016 weer de Starter van het Jaar 2015 gaan kiezen", zegt wethouder Jan Loonen. "Het is altijd weer een verrassing met een grote variatie aan deelnemers. En bovendien een leuke gelegenheid voor ervaren ondernemers om de meestal jonge mensen met hun bedrijfspresentatie te zien ".

Ook meedoen?

Startende ondernemers uit Venray en Horst kunnen zich aanmelden als Starter van het Kwartaal. Meer informatie staat op www.venray.nl/ondernemers.

Openbare verkoop 't Freulekeshuus

De gemeente Venray verkoop het pand 't Freulekeshuus. Het Freulekeshuus, aan de Eindstraat 8, komt naar verwachting eind 2016 vrij van verhuur. De verkoop geschiedt openbaar bij inschrijving. Inschrijvingsbiljetten kunt u downloaden op onze website of aanvragen via telefoonnummer (0478) 52 33 33. Donderdag 18 februari maakt de wethouder de inschrijvingen bekend.

Het pand heeft volgens het huidige bestemmingsplan de bestemming maatschappelijke doeleinden. Deze bestemming mag gehandhaafd blijven. Als u een kantoor of dienstverlening in het pand wilt vestigen, werkt de gemeente mee aan de procedure om dit mogelijk te maken. Meer informatie daarover leest u in de verkoopbrochure.

Een bod uitbrengen

U kunt alleen een bod uitbrengen via het inschrijvingsbiljet. Beschrijf daarbij ook uw plannen met het pand. Op donderdag 18 februari 2016 om 10.30 uur maakt wethouder Loonen de inschrijvingen bekend. Inschrijvers zijn hiervoor uitgenodigd. Daarna beoordeelt de gemeente de inschrijvingen inhoudelijk.

Meer informatie

Verkoopbrochure, inschrijvingsbiljetten en verkoopvoorwaarden zijn verkrijgbaar bij de gemeente. U kunt ze telefonisch aanvragen via telefoonnummer (0478) 52 33 33 of downloaden via onze website www.venray.nl/inwoners/bouwen en wonen. Als u het pand wilt bezichtigen kunt u hiervoor een afspraak maken via bovenstaand telefoonnummer.

Afbeelding