Afbeelding
Foto: ron koenen

Open dag De Lindenhof

Wanssum | De Lindenhof in Geijsteren houdt op zaterdag 19 december een open dag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Sinds de zomer zijn Selma Derkx, Diny Hellegers en Roel Groetelaers de nieuwe uitbaters van Groepsaccommodatie en Bed & Breakfast De Lindenhof in Geijsteren. Voor een gezellig verblijf met vrienden of een samenzijn met geliefden is De Lindenhof een perfecte keuze. Ook is De Lindenhof een mooie plaats voor een zakelijke bijeenkomst, denk bijvoorbeeld aan een teamuitje in combinatie met een gezellig diner bij Eet- en drinkcafé 't Trefpunt; of een (bedrijfs)feest in De Kei. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk, de uitbaters denken graag mee om de wensen van hun klanten te vervullen.

De Lindenhof behoort tot het landgoed Geijsteren. Het is een monumentale boerderij uit 1840, met een binnenplaats en een weids uitzicht over de landerijen. De historische boerderij is aan de binnenkant opgeknapt om de ambiance te creëren waarin de gasten zich meteen thuis zullen voelen. De Lindenhof is gelegen aan de Dorpsstraat 7.


Herdertjesdag

Vortem-Mullem | In de Schutkooi bij De Wereldboom in Vortum-Mullem wordt op zondag 13 december van 14.00 tot 17.00 uur de jaarlijkse Herdertjesdag gehouden. Dit is een feestelijke adventsmiddag voor jong en oud.

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Natuurlijk zijn de schapen weer van de partij en valt er veel te knutselen. Voor de workshops wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd. Herder Frank laat zien hoe hij met twee honden traint. De van rugletselherstellende bordercollie Edge en pup Kate hebben de hulp van de kinderen nodig om de kudde te drijven. Verder kunnen kinderen hun eigen kerstboompje zagen, timmeren en schilderen en allerlei versieringen maken. De Schutkooi is gelegen aan de Veerweg 3.


Lourdesreis 2016

Lourdesgroep Maas en Peel gaat van 22 tot en met 27 mei en van 7 tot en met 12 september naar Lourdes. Deze medisch verzorgende vliegreizen zijn geschikt voor jonge en oude, zieke en gezonde mensen. Lourdesgroep Maas en Peel reist onder de vlag van de Organisatie Limburgse Bedevaart. Meer informatie is verkrijgbaar bij Cristien Goumans via telefoon (0478)636676, 06-23532814 of kijk op www.lourdesgroepmaasenpeel.jouwweb.nl.