Afbeelding
Foto: ron koenen

Geslaagde actie Bram van Bommel

Castenray | De 9-jarige Bram van Bommel uit Castenray, jongste teamlid van Big Challenge, heeft afgelopen weekend 420 euro ingezameld met een oliebollenactie. Dit geld gaat volledig naar KWF Kankerbestrijding.

Bram gaat samen met zijn ouders op 2 juni 2016 proberen twee keer de berg Alpe d'Huez in Frankrijk te beklimmen. Toen Bram vier jaar was, overleed zijn opa aan kanker.

Voor hem was dit de reden deze uitdaging op te pakken. Big Challenge is een team uit de agrarische sector en wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor het goede doel: onderzoek naar kanker. De ouders van Bram hebben een scharrelvlees pluimveebedrijf in Castenray. Het doel van Big Challenge is dubbel. Aan de ene kant geld inzamelen voor KWF en aan de andere kant laten zien hoe de agrarische sector in Nederland werkt. Iedere deelnemer moet 5000 euro inzamelen, voor het gezin Van Bommel in totaal dus 15.000 euro.

Zaterdag 12 december van 9.00 tot 17.00 uur en zondag 13 december van 10.00 tot 16.00 uur kunnen er oliebollen worden gekocht bij boomkwekerij Michel Direks aan de Horsterweg 21 in Castenray.

De oliebollenmix wordt gesponsord door Plus Judith en Guido van Dijck in Venray. Meer informatie is te vinden op de actiepagina van Bram van Bommel op www.opgevenisgeenoptie.nl.

Oliebollen voor de kerstdagen en de jaarwisseling zijn te bestellen via contact@omas-kip.nl.