Afbeelding

Lazy Sunday met Just for fun

Geijsteren | Lazy Sunday in Geijsteren wordt op zondag 13 december ingevuld door Just for fun, een zanggroep met leden uit gemeenten Horst aan de Maas en Venray.

De groep bestaat inmiddels ruim zeventien jaar en is momenteel samengesteld uit zeven zangeressen, vijf zangers en drie vaste bandleden, bij optredens aangevuld met sologitarist, percussie en drums. Na een opmerkelijke metamorfose, mede dankzij de nieuwe muzikaal leider Geert Verhallen, presenteert het ensemble zich afwisselend als vocalgroup of met duetten of solisten.

Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit eigen bewerkte meerstemmige arrangementen en kent een hoog populair muziekgehalte van uiteenlopende genres. Het optreden van Just for Fun vindt plaats in zaal De Kei aan de Nieuwlandsestraat 1 in Geijsteren en begint om 14.00 uur.

Arend Vreugdenhil

Venray | Per 15 maart gaat Arend Vreugdenhil (50) toetreden tot de Raad van Bestuur van Pameijer in Rotterdam.

Hij krijgt de verantwoordelijkheid voor de portefeuille financiƫn en bedrijfsvoering. Vreugdenhil is sinds 2007 lid van de Raad van Bestuur van VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray. Vanuit zijn aandachtsgebied laat hij een financieel gezonde organisatie achter en rondt hij in het ziekenhuis binnenkort een grootscheeps renovatietraject af. Na ruim acht jaar bestuurder bij VieCuri te zijn geweest, was hij toe aan een nieuwe uitdaging die hij heeft gevonden bij Pameijer.