Afbeelding
Foto:

Vastelaovend met Euterpe

Venray | Het traditionele Vastelaovesconcert op donderdag 28 januari van Koninklijke Harmonie Euterpe staat dit jaar in het teken van het 7x11-jarig bestaan van vastelaovesverenging De Piëlhaas in Venray.

Samen met lokale artiesten wordt het nostalgische gevoel van de vastelaovend van vroeger tijden opnieuw beleefd met onder meer een optreden van De Trennesetters (foto). René van Lieshout, Hans Peeters, Frans Roording en Alex van Vliet vormen samen De Trennesetters.

Hun eerste optreden in de schouwburg van Venray was met Circus Mök in 1980. Dat was de start van een vijftienjarige carrière op de bühne van Mök met zo'n 76 optredens. Ze schreven verschillende succesvolle liedjes, zoals De Hazenrock en As 't Circus kumt. Het concert vindt plaats in Schouwburg Venray en kaarten zijn te koop via www.schouwburgvenray.nl.


Donatiecampagne bij McDonald's

venray | De vestigingen van McDonald's in Venlo, Kessel, Maasbree, Tegelen en Venray houden een donatiecampagne voor het Ronald McDonald Kinderfonds. McDonald's vraagt gasten om van hun bestelling een Kinderfondsbestelling te maken en 50 cent extra te doneren. De opbrengst van deze donatiecampagne komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Als familierestaurant weet McDonald's als geen ander hoe belangrijk het is dat ouders en kinderen speciale momenten met elkaar delen.