Afbeelding
Foto: Verkoeijen

Twintig jaar vakwerk

LEUNEN | Bijna 20 jaar timmert Verkoeijen Partyservice en Slagerij aan de weg. Nou ja, timmeren, het bedrijf heeft een hele goede naam als het gaat om de verzorging van feesten en partijen maar ook waar het om de kwaliteit van de vleesproducten gaat.

"Enerzijds verzorgen we feesten en partijen voor bedrijven en particulieren. Daarnaast hebben we een goede naam als slagerij. Die combinatie staat garant voor goede kwaliteit. Onze vleesproducten vallen regelmatig in de prijzen."

Die kwaliteit krijgt u ook als u Verkoeijen Partyservice inschakelt, of het nu gaat om een barbecue, buffet, diner of ander feest. "Wij nemen de complete verzorging in handen, van het kleinste hapje tot een meubilair en een tent. We maken van elke locatie een feestlocatie", aldus John Verkoeijen.

In de slagerij aan de Horsterweg in Leunen vind je een enorm assortiment aan vers vlees, specialiteiten, worst, vleeswaren, soepen, maaltijden en salades. "Deze producten komen bijna allemaal uit eigen keuken, waar deze ambachtelijk worden bereid door onze kok en Meester Worstmaker! Bij vakwedstrijden vallen we regelmatig in de prijzen met als klapper het internationaal kampioensschap Grillproducten met ttwee keer een top-10 plek in de landelijke wedstrijd voor de Spare-ribs-trophy."

Ongeacht of u nu een slagersachterham wilt of gehaktballetjes in tomatensaus. U kun er van uitgaan dat dit allemaal bereid wordt volgens eigen receptuur. "Dat doen we al twintig jaar lang. Luisteren naar onze klanten doen we continu. Alleen zo kunnen we onze producten nog beter maken. Want het draait allemaal om smaak. En bij ons is dat smaak uit de regio, smaak uit de Peel.

Laat u zich eens verrassen en inspireren en breng een bezoekje aan onze winkel (woensdag t.m. zaterdag geopend) en kijk op onze website www.verkoeijen.nl Bestellen kan ook via onze webshop: webshop.verkoeijen.nl