Afbeelding
Foto: Christ van den Munckhof

Van Geenen wint innovatieaward

VENRAY | Sinds 2010 kan iedereen in de omgeving van Venray terecht bij Van Geenen Kookt voor dagverse maaltijden met een superslimme verpakking voor in de magnetron. Donderdag werd het product van Jan-Willem en Evelyn van Geenen beloond met de Misset Catering Award op het gebied van innovatief concept.

Van Geenen Kookt was een van de drie genomineerden voor deze award. "We waren al trots genomineerd te zijn", vertelt Jan-Willem. "Dat we gewonnen hebben is helemaal mooi."

De maaltijden van Van Geenen Kookt zijn een groot succes. Vooral de kwaliteit van de gerechten verrast veel klanten. De maaltijden worden dagelijks vers bereid en verpakt in de innovatieve verpakkingen van Culidish.

Hierbij wordt elk onderdeel van de maaltijd verpakt in een apart compartiment dat precies de juiste hoeveelheid magnetronstraling toelaat die nodig is om het gerecht te verwarmen.

Het complete maaltijdpakketje kan daardoor ineens verhit worden zonder de verschillende onderdelen van de maaltijd te onder- of oververhitten. Door deze knappe technologie blijven de groenten knapperig en vlees en vis worden mooi medium bereid.

"Wij koken traditioneel (h)eerlijk van verse, pure ingrediƫnten en waar mogelijk met biologische, lokale- en seizoensgebonden producten. Zo zetten de klanten voortaan elke dag een restaurantwaardig gerecht op tafel in vier minuten tijd", aldus Jan-Willem. "Het mooie van de prijs is bovendien dat de kwalteit van onze maaltijden bij de jurering de doorslag heeft gegeven."

Bestellen is dagelijks mogelijk tot 13.00 uur voor de volgende werkdag. Maaltijd worden in de gemeente Venray 's ochtends tussen 9.00 en 13.00 uur gratis bezorgd of kunnen 's avonds afgehaald worden tussen 17.00 en 18.30 uur.

Van Geenen Kookt kookt op maandag tot en met vrijdag. In het weekend is de keuken gesloten. Maar de maaltijden van vrijdag kunnen met gemak tijdens het weekend gegeten worden.

Vergeten te bestellen? Dan kunnen klanten bij supermarkt PLUS Judith en Guido van Dijck in Landweert terecht voor zes heerlijke maaltijden. Wanneer ze tien maaltijden vooraf betalen, krijgen ze een soep, salade of dessert gratis.

Van Geenen Kookt is gevestigd aan de Eisenhowerstraat 2 in Venray.

Voor meer informatie en bestellingen kijk op de website van Van Geenen Kookt: www.vangeenenkookt.nl of neem telefonisch contact op via (0478) 711103.