Afbeelding
Foto: Wim Lanser

Win kaarten voor Thomas en vriendjes

Venray | Woensdag 23 december om 15.00 uur komen Thomas en zijn vriendjes naar Schouwburg Venray. Wil jij vrijkaarten winnen? Stuur dan een leuke foto van jezelf, verkleed als controleur of conducteur, vóór 10 december, met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer naar redactie@peelenmaasvenray.nl en maak kans op vier tickets.

Thomas de stoomlocomotief is dit jaar terug in het theater met een geweldige familievoorstelling voor de allerkleinste theaterbezoekers en hun (groot)ouders.

Op 23 december beleeft Thomas De Stoomlocomotief een bijzonder avontuur in Schouwburg Venray in Venray.

Uiteraard komen alle bekende figuren uit de populaire tv-serie voorbij, onder wie Thomas, zijn vrienden Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De serie gaat over de avonturen van een familie pratende treintjes op het denkbeeldige eiland Sodor. De hoofdrolspeler is de jongestoomlocomotief Thomas. Hij komt vaak in de problemen, omdat hij zaken wil opknappen die beter door volwassen treinen gedaan kunnen worden.De indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Het station van Sodor is in rep en roer, want het Circus komt naar de stad. De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als blijkt dat de circuswagon niet op tijd kan zijn dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Thomas de Stoomlocomotief nodigt alle bezoekers uit om verkleed als controleur of conducteur naar het theater te komen. Na de voorstelling is er een uitgebreide Meet & Greet in de foyer met de acteurs.

De voorstelling is een productie van Van Hoorne Entertainment.

Woensdag 23 december, aanvang 15:00 uur, Schouwburg Venray, Schouwburgplein 1, Venray. Kaartprijs 16 euro. Reserveringen via: www.schouwburgvenray.nl of telefonisch: 0478 – 530 999. Exclusief reserveringskosten. Kijk voor meer informatie op www.Thomastheatertour.nl. Foto: Wim Lanser.