Afbeelding
Foto: ron koenen

Toost op Ellen's Hairstyling

Venray | Ellen's Hairstyling bestaat nu ruim vijf jaar. In juni 2010 opende Ellen Custers aan het Hensensiusplein 2 de kapsalon onder deze naam nadat ze de salon over had genomen van Leo Nooijen.

"Alles is toen op dezelfde voet verdergegaan met hier en daar een likje verf. Na vijf jaar werd het hoog tijd om de kapsalon te moderniseren, renoveren en een eigen stijl te creƫren. In de afgelopen jaren heb ik goed kunnen bedenken hoe ik deze ruimte eigen kan maken. In oktober is Bart Rongen van Beton Look Creations begonnen met de verbouwing. Dankzij de fijne samenwerking hebben we de kapsalon niet hoeven sluiten tijdens de verbouwing. Na een kleine maand hard werken is de kapsalon nu precies zoals ik voor ogen had. Daarom wil ik graag iedereen aanstaande zaterdag uitnodigen tussen 15.30 en 18.00 uur om een kijkje te komen nemen in onze prachtige, vernieuwde kapsalon. Nu kan ik namens Team Ellen's Hairstyling trots zeggen; dit is mijn kapsalon en zo voelt het ook. Kom samen met ons proosten." Foto Henk Lammen.


Jeugd Red Stars

Tilburg | Afgelopen weekend speelde de jeugd van tafeltennisvereniging Red Stars in Tilburg op zaterdag de jeugd zonder licentie en op de zondag de jeugd met de hoogste A-licentie.

De vier deelnemende jeugdspeelsters plaatsten zich op zaterdag voor de knock-out fase. Bij de jongens junioren Janiek Sneeuw, jongens kadetten Pepijn Engels en jongens pupillen Jochem van Sinderen wonnen alle poulewedstrijden en eindigden als eerste in hun poule.

Bij de meisjes pupillen plaatste Eline Smeets zich met een tweede plaats voor de knock-out fase. Jochem van Sinderen bereikte de kwartfinale om hier met nipt 3-2 te verliezen van een jongen uit Den Haag.

Janiek Sneeuw en Eline Smeets werden gestopt in de halve finale, waarbij Janiek zich liet verrassen door een speler met noppen en Eline in een goede partij verloor van een meisje uit Hoogerheide. De beste prestatie kwam op naam van Pepijn Engels. Hij verloor van een speler uit Nijkerk en werd tweede. Op zondag kwamen de A-spelers in actie met respectievelijk een zesde en zevende plaats voor Emma van der Zanden en Jenny Ge.

Komende zaterdag wordt de competitie weer hervat met thuiswedstrijden van de senioren vanaf 17.30 uur en vanaf 13.00 uur voor de jeugd.