Afbeelding
Foto:

Hockeyclub klaar voor nieuwbouw

Venray | Voorzien van schep en hockeystick kwamen de meisjes van MD3 van Hockeyclub Venray zaterdagochtend het veld oplopen. "Wij gaan beginnen met slopen en gaan bouwen! Vandaag nog!"

Hoewel de officiële werkkleding ontbrak waren de jonge dames zeer stellig in hun onderneming. "Wij willen nu snel nieuwe kleedkamers en een kantine maar ook een nieuw inspeelveld zodat we nóg meer kunnen hockeyen!", aldus een fanatieke Aurely Fouarge.

De voorzitter van de hockeyclub, Mark Born, waardeert deze ludieke actie.

"Heel blij zijn we met de toekenning van de gemeentelijke subsidie voor onze nieuwbouwplannen. Het was voor alle leden, vrijwilligers en overige betrokkenen enorm spannend en ik begrijp dan ook het grote enthousiasme van deze jongen meiden. Het is een leuk gebaar en goed voorbeeld omdat alle hulp welkom is, maar voordat zij daadwerkelijk kunnen gaan helpen zijn er nog een aantal hordes te nemen."

De verenigingsvoorzitter doelt hiermee op het klaarmaken van de bouwaanvraag en het binnenhalen van de financiering waarmee de financiële commissie drukdoende is.

"Het uiteindelijke plan zal in een nog uit te roepen Buitengewone Ledenvergadering aan onze leden worden voorgelegd opdat zij hier een definitief besluit over mogen nemen." Voorzitter van de bouwcommissie, Roger Sevenheck, is positief gestemd en verwacht dat de bouw begin 2016 kan gaan beginnen.

"Vrijwilligers en sponsoren zullen alles op alles zetten om ook die laatste uitdagingen tot een goed einde te brengen."


Vispas nieuwe leden Het Alvertje

Venray | Vanaf midden december kunnen nieuwe leden voor een vispas 2016 terecht bij de winkels van Van de Ligt in Venray en Wanssum.

Wie lid wil worden van 't Alvertje kan contact opnemen met Pieter Kunen via e-mail info@hsvhetalvertje.nl of telefoon (077)3662920.

Toverland

Sevenum | Vanaf dit jaar is het attractie-aanbod van Attractiepark Toverland in Sevenum in de winter fors uitgebreid. Tot op heden was enkel het eerste overdekte themagebied, het Land van Toos, in de winter geopend. Vanaf nu zijn ook het tweede overdekte themagebied (Magic Forest) en enkele grote buitenattracties de hele winter geopend. Toverland is reeds sinds zijn bestaan 365 dagen per jaar geopend.