Afbeelding
Foto: Lotte Kamphuis

Sinterklaas ook populair in Venray

Sinterklaas en zijn pieten zijn zondag aangekomen in Venray. De straten vulden zich met kinderen, ouders en grootouders. Met veel muziek verwelkomden zij Sinterklaas. Met een volle, kleurrijke en vooral gezellige stoet kwamen de pieten Venray binnen met schutterij 't Zandakker voorop en vervolgens veel pieten op diverse vervoersmiddelen.

Ook de minitractor met wagen vol cadeautjes was er weer bij, waarbij ook de Mascotte V-Bee van Venray het publiek enthousiast toejuichte. Na alle pieten en harmonie Euterpe kwam natuurlijk Sinterklaas, volop zwaaiend naar alle lieve kinderen die speciaal voor hem in het Venrayse centrum stonden.

Wethouder Jan Loonen verwelkomde Sinterklaas en de danspieten gaven weer een enorme show weg. Maar alle aandacht ging natuurlijk uit naar Sinterklaas, die graag alle lieve kinderen in het publiek weer de hand kwam schudden. Sinterklaas heeft in ieder geval weer enorm genoten van het hartelijke ontvangst. Hij zal op zaterdagen 21 en 28 november en zaterdag 5 december weer in het centrum van Venray zijn en op zondag 29 november ontbreekt hij natuurlijk ook niet bij de koopzondag. Op die dag zal hij tevens met de speciaal voor hem georganiseerde lichtjestocht meewandelen, met hopelijk heel veel kindjes met mooie lampionnen.

Wil je meer weten van Sinterklaas in Venray? Kijk dan op www.sinterklaasinvenray.nl voor meer informatie. Vragen? Neem dan contact op met het Sint Nicolaas Gilde in Venray via info@sinterklaasinvenray.nl. Foto: Lotte Kamphuis.