Afbeelding
Foto:

Dogwash met Martin Gaus

Venray | Hondenliefhebbers gaan goed voorbereid de winter in. Met de herfstkleuren in volle glorie en de herfstnattigheid in grond, hebben de honden het prima naar hun zin in de bossen en op de hondenspeelvelden in Venray.

Om de honden na het spelen en stevige wandelingen weer schoon thuis in de mand te krijgen, heeft Dogwellness/Carwellness een oplossing gevonden met de Dogwash.

Om deze Dogwash te demonstreren, wordt de maandelijkse meet-and-greet van Hondenspeelvelden Venray op 29 november niet op één van de hondenspeelvelden langs de A73 of op het Vincent van Gogh-terrein gehouden, maar bij Dogwellness aan de Maasheseweg 85 in Venray. Zie ook de website www.carwellnessvenray.nl. Belangstellenden zijn welkom tussen 10.00 en 14.00 uur.

Hondenbaasjes die tot en met 29 november een klantenpas kopen voor de Dogwash, krijgen een gratis wasbeurt voor hun hond. Lees ook de flyers die worden uitgedeeld door de vrijwilligers van Hondenspeelvelden Venray.

De actie van de gratis wasbeurt bij aanschaf van een klantenkaart van Dogwellness/Carwellness loopt tot uiterlijk zondag 29 november, dus ben er tijdig bij.

Daarnaast verzorgt Martin Gaus Hondenschool Boxmeer-Venray leerzame tips en trucs hoe je het beste met je hond kan omgaan bij het wassen en er worden demonstraties gegeven voor de opvoeding van je hond. Martin Gaus is er overigens zelf ook bij.

Als derde verwennerij voor de honden en hun baasjes is Pia Cuijpers van Sniff/ Inspired by Animals bij Dogwellness/Carwellness aanwezig met een fotostudio om uw hond voor eeuwig vast te leggen op de gevoelige digitale plaat. Op www.facebook.com/inspiredbyanimals zijn voorbeelden te zien.

Een kleine vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld voor het Hondenspeelvelden Venray-initiatief.

Overigens worden door deze samenwerking tussen Dogwellness/Carwellness en Hondenspeelvelden Venray de hondenspeelvelden in Venray binnenkort voorzien van hondenspeeltoestellen.

Hiermee worden velden langs de A73 (ter hoogte van Marjolein) en op het Vincent van Gogh-terrein nog aantrekkelijker voor honden en hun baasjes.

Zie ook op facebook: www.facebook.com/hondenuitlaatveldenvenray voor de locaties.

De entree op zondag 29 november is gratis.