Afbeelding
Foto: Hoedemaekers Venray

Noortje en Jip boerenbruidspaar

Venray | Noortje Versteegen (34) en Jip Swinkels (36) vormen dit jaar het boerenbruidspaar van de jubilerende vastelaovesvereniging De Piëlhaas.

Noortje Versteegen is geboren en getogen in hartje Venray, waar ze nu woont samen met Ruud Mickers in hun woning aan de Overloonseweg. Ze werkt als gymnastieklerares en buurtsportcoach voor de gemeente Roermond en vanaf dit jaar maakt ze als vastelaovesvierder in hart en nieren deel uit van het bestuur van de Hazekeutel.Jip woont in Venray samen met Joris, maar komt oorspronkelijk uit Oostrum. In het dagelijks leven is Jip leerkracht op basisschool Focus in Venray. Hij houdt van muziek maken en vastelaovend vieren. Dit laatste blijkt wel uit zijn enthousiasme binnen de Commissie Circus Mök van De Piëlhaas, een commissie waarbinnen Jip al jaren actief is. Hun motto is: 'De vastelaovend kunne weej ollie nie liere. Ge mot 't gewoeën mit os gon viere'. Foto: Hoedemaekers Venray.

Toon Hermans Huis

Venlo | In het Toon Hermans Huis Venlo, open huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden worden op dinsdag 24 november van 14.00 tot 15.00 uur onder professionele begeleiding van Els Denessen de stemmogelijkheden ontdekt en samen gezongen.

Op maandagochtend van 9.30 tot 11.00 uur is er meditatieve dans onder begeleiding van Kirsten Stockbauer. Aanmelden kan bij het Toon Hermans Huis Venlo, telefoon (077)3211433, e-mail info@toonhermanshuisvenlo.nl.