Huub Stapel in schouwburg

Venray | Acteur Huub Stapel brengt op dinsdag 24 november om 20.00 uur de toneelkomedie MV2. Het is een avondvullende voorstelling vol praktische tips, herkenbare verhalen, mooie gedichten en melancholische liedjes.

Een heel persoonlijke voorstelling over de onhandigheden en ongemakken tussen mannen en vrouwen, over de valkuilen, waar je tot je eigen verbazing elke keer weer invalt en ook hoe je het misschien een stukje beter kan doen. Dat je meer van elkaar begrijpt en misschien wat meer accepteert en dat de liefde zo meer kans krijgt. En dat is uiteindelijk, waar het om gaat: de liefde!

Een kleine leerschool, een avond vol herkenning en wie weet een begin van verbetering. Maar bovenal een voorstelling vol hilarische momenten, even geestig als ontroerend. MV2 is zijn persoonlijke verhaal geworden.

In de schouwburg kan op woensdag 25 november worden genoten van de toneelvoorstelling Zij is de Baas! met Bastiaan Ragas, Anne-Marie Jung en Lieneke le Roux. Zij is de baas! is cabarettheater met onvergetelijk mooie hits en botte grappen, geschreven door Marjolein Beumer, dé schrijfster van de succesvolle film Soof.

De voorstelling gaat over liefde, ambitie, leeftijd, seks en veel gestuntel. Bas en zijn vriendin zijn mega ambitieus en perfect op elkaar ingespeeld. Totdat hij ontslagen wordt, juist op het moment dat haar ster rijzende is. Hoe aantrekkelijk is een man feitelijk wanneer hij alleen nog hele dagen op de bank zit? En is haar gejaag naar succes eigenlijk wel zo sexy? Maar dan valt hij als een blok voor een sterke oudere vrouw. Ze is niet alleen 'iet wat' ouder maar er is nog een probleem. Dat ontdekt hij pas later.

Aanvang 20.00 uur.