Afbeelding
Foto: ron koenen

Rob Branje leider in klassement

Venray | De redactie van Peel en Maas zet ook in het voetbalseizoen 2015-2016 wekelijks een speler, trainer of ander 'voetbaldier' van een amateurvereniging uit het verspreidingsgebied van Peel en Maas in de schijnwerpers.

De gastspeler voorspelt net als de voetbalkenners van het Venrayse nieuwsblad ook nu weer de uitslagen van tien amateurduels. Zijn de voorspellingen van de gastspeler beter, dan wint hij of zij een bal voor de jeugdafdeling van zijn voetbalvereniging. Ook dingen de deelnemers met hun totaalscore mee naar enkele prachtige prijzen, die beschikbaar worden gesteld door hoofdsponsor Danny Caelen van Teamwearwinkel.nl.

De redactie van Peel en Maas doet mee om de eer. Vanwege een inhaalprogramma komend weekend is er deze week geen Schijnwerper op. Tom Thiesen (BVV'27) scoorde met zijn voorspellingen vijf punten, drie meer dan Henk Lammen van de redactie van Peel en Maas. Drie wedstrijden zijn vanwege de afgelasting van afgelopen weekend niet de stand opgenomen: Milheezer Boys-Ysselsteyn, America-Sporting ST (gestaakt) en Holthees-VIOS'38. Thiesen staat voorlopig gedeeld vijfde. Rob Branje (foto) voert het klassement met negen punten aan.

Klassement:

1. Rob Branje (Volharding)                                        9

2. Mark Swinkels (Ysselsteyn) en Ruben Nohlmans (Oostrum)        7

4. Tom Kessels (Venray)                                         6

5. Timo Litjens (Leunen), Kevin Koolhof (SV United), Tom Thiesen (BVV'27) en Niek Snijders (Merselo)                                 5

9. Ruud Janssen (Holthees) en Kevin van den Berg (SSS'18)        4

Ysselsteyn en Holthees afgelast

HOLTHEES | Milheezer Boys-Ysselsteyn in de vierde klasse F en Holthees-VIOS in de vijfde klasse G werden afgelast. Door de overvloedige regenval waren de velden in Milheeze en Holthees onbespeelbaar. Het waren de allereerste afgelastingen van dit voetbalseizoen. De KNVB heeft het duel Holthees-VIOS opnieuw vastgesteld voor komende zondag 22 november. Milheezer Boys-Ysselsteyn is doorgeschoven naar zondag 20 december, omdat Ysselsteyn zondag bekert.

Drie bekerduels

VENRAY | Op zondag 22 november komen drie clubs in actie voor de derde bekerronde. Vierdeklasser Oostrum treedt in Deurne aan tegen SJVV, de nummer drie van de derde klasse C. Ysselsteyn, uitkomend in de vierde klasse, ontvangt de Brabantse tweedeklasser EVVC uit Vinkel. Vijfdeklasser SV United, dat voor het eerst in de clubhistorie de eerste bekerronde overleefde, krijgt hoofdklasser Blauw Geel uit Veghel op bezoek.