De jubilarissen van St. Catharina
De jubilarissen van St. Catharina Foto:

Caecilia-avond
St. Catharina

LEUNEN | Tijdens de jaarlijkse Caecilia-avond van Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide zijn acht jubilarissen gehuldigd.

Erelid Huub Geurts is 19 jaar lid en kreeg hiervoor met terugwerkende kracht het bronzen insigne opgespeld voor 12,5 jaar lidmaatschap. In 1996 werd hij vicevoorzitter en hij was van 1997 tot 2005 voorzittersrol.

Carla Hendrickx kreeg het bronzen insigne voor haar 12,5-jarig lidmaatschap. Ze speelt klarinet bij het opleidingsorkest en de harmonie. Ook was zij onder meer van 2003 tot 2013 bestuurslid. Evelien Wijnhoven ontving het bronzen insigne voor haar 12,5-jarig lidmaatschap. Ze is fluitiste en daarnaast actief in de kerstconcertcommissie. Erelid Liesbeth Lucassen werd onderscheiden met het bronzen insigne voor haar 15-jarig lidmaatschap. Van 2000 tot 2013 was zij onder meer actief in het bestuur als secretaris. In 2008 nam zij ook de taak als vicevoorzitter op zich. Van 2013 tot 2014 was ze bestuurslid. Mart van Vegchel kreeg voor zijn 50-jarig lidmaatschap het vergulde insigne met zirkoon. Hij speelde onder meer bariton en speelt nog steeds de bas. Erelid Jan Peeters kreeg voor zijn 60-jarig lidmaatschap het vergulde insigne met twee zirconia's opgespeld. Hij speelde bij de blaaskapel, de fanfare en later bij de harmonie. Erelid Siem Lemmens, 60 jaar lid, kreeg het vergulde insigne met twee zirconia's opgespeld. Van 1975 tot 2014 was hij onder meer actief lid van het harmonieorkest. Pieter Litjens kreeg het vergulde insigne met twee zirconia's voor zijn 60-jarig lidmaatschap. Hij werd tevens benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau (zie elders in deze krant).