Bij Expert in Venray kunt u ook voor inbouwapparatuur terecht
Bij Expert in Venray kunt u ook voor inbouwapparatuur terecht Foto: Henk Lamme

Expert in Venray een jaar open

VENRAY | Expert Venray is nu een jaar open en gaat door. "Na een try-out van een jaar blijkt de komst van Expert naar Venray voor ons succesvol te zijn en hebben we besloten om de winkel te continueren", aldus Geert Linders, mede-eigenaar van Expert Venray. Linders sluit zelfs niet uit dat ze op termijn op zoek gaan naar een grotere locatie.


Expert Deurne opende vorig jaar, op verzoek van veel Venrayse klanten en relaties, een winkel in Venray. "De klanten kunnen hier voor ieder product en apparaat terecht. Sinds kort nu ook voor inbouwapparatuur. Wij verzorgen ook de plaatsing daarvoor. En wat ons verder onderscheidend maakt in de markt is voornamelijk onze aftersales. Klanten zijn daar heel tevreden over", stelt Geert Linders.
Expert Deurne en Venray hebben een eigen reparatiedienst voor witgoed, die de reparaties aan huis uitvoeren. Daarnaast kan Expert ook zaken zoals bruingoed, pc's, laptops en tablets en kleine huishoudelijke apparaten repareren in de eigen werkplaats in Deurne.
"Dagelijks staat er een team van 22 personen, onder wie zeven monteurs/bezorgers,voor u klaar om u naar tevredenheid tot dienst te zijn", vervolgt Geert.

Sinds deze week is de winkel in Venray ook uitgebreid met een inbouwwand. "Hier laten we inbouwapparatuur zien die geplaatst kunnen worden in bestaande keukens maar ook in nieuwe keukens. De winkel in de Schoolstraat is en blijft een kleine gezellige winkel en wij kunnen hier een geheel assortiment laten zien. Wanneer u meer producten wilt zien, dan staat er in Deurne een team klaar om u in de winkel ter grootte van 600 vierkante meter verder te helpen."