Schouwburg Venray

Venray | De voorstelling Of de gladiolen van Veldhuis & Kemper is op vrijdag 13 november vanaf 20.00 uur te zien in de schouwburg. Er zijn van die momenten in je leven dat het er op aankomt: hobbel je voort over het veilige pad of neem je een onverwachte afslag?

Ga je voor een zacht briesje of voor een frisse wind? Veldhuis & Kemper zijn bij dat keuzemoment aanbeland. De heren trekken in 'Of de gladiolen' totaal verschillende conclusies maar over één ding zijn ze het eens: zelfs als je het fout doet, doe het dan goed. Twee mannen, een piano, en een stevige dosis vrolijke reflectie op onze huidige tijd. Álles passeert de revue, van hun avonturen op secondlove.nl tot de appelstroopvrije zone in hun huiskamer. De mannen zijn tijdgeestiger en muzikaler dan ooit. Da's niet niks. Dat is alles! Of de gladiolen! De persoonlijke muziekhommage aan Zo'n Toon wordt op zaterdag 14 november opgevoerd. Zo'n Toon is een avond met liedjes van en verhalen over Toon Hermans. Samen met twee geweldige zangeressen en een live-band neemt zoon Maurice Hermans de aanwezigen mee achter de coulissen van het bonte leven van zijn vader. Aanvang 20.00 uur.

Alzheimer Noord-Limburg, Hulp bij Dementie Noord-Limburg en de gemeente Venray spannen zich in om Venray dementievriendelijk te maken. Kom kennismaken met dit project bij de feestelijke start in de Venrayse schouwburg op maandag 16 november vanaf 20.00 uur. Aan deze avond werken mee de Venrayse zanggroep Klapa per Caso, toneelgroep Setheater, duo Um en Um en de Sjanellekes. Voor informatie kijk op www.schouwburgvenray.nl.