Afbeelding
Foto: ron koenen

Expositie VieCuri trekt veel bezoek

Venray | Vier schilderende mannen hielden afgelopen vrijdag een rondleiding langs hun schilderijen in VieCuri Venray.

Er kwamen veel geïnteresseerde bezoekers op af. De kunstenaars hielden allen een korte inleiding, waarna zij de bezoekers rondleidden. De bezoekers waren erg geïnteresseerd in de techniek, maar vooral ook in hoe een schilder aan het idee komt en wat voor verhalen er achter de diverse afbeeldingen van een schilderij zitten. Dat gaf soms boeiende verhalen. Na deze middag hebben de schilders de schilderijen opgeruimd en plaatsgemaakt voor andere kunstschilders.

De mannen oriënteren zich op andere locaties om te exposeren en gaan voortdurend aan de slag om nieuwe werken tentoon te kunnen stellen.


Week van de Dialoog van start

Venray | De Week van de Dialoog gaat op vrijdag 6 november van start in Venray. Tien gespreksleiders volgden de afgelopen weken de verdiepingstraining van Nederland in Dialoog. Zij staan in de startblokken om een dialoogtafel te leiden op een bijzondere plek in Venray.

Het thema is dit jaar vrijheid. Er zijn nog plaatsen aan diverse dialoogtafels beschikbaar. Wie het leuk lijkt om nieuwe mensen te ontmoeten en een goed gesprek te voeren, kan zich inschrijven. Voor meer informatie over de Week van de Dialoog en inschrijven: www.venrayindialoog.nl