Afbeelding
Foto: ron koenen

Hockeysterren van MHCV in boek

Venray | Voorzitter van de sponsorcommissie Mark van Sundert en pr-functionaris Michèlle Timmers hebben vorige week zaterdag in het bijzijn van Henny de Hockeyhaas het prachtige full-colour boekwerk Hockeysterren van MHCV in ontvangst genomen.

Supermarktmanager Rob van Haaren geeft hiermee het startschot voor het sparen van alle helden van MHCV bij Jan Linders Venray.

Het is een prachtig naslagwerk voor alle leden en voor iedereen die zich betrokken voelt bij MHCV. En natuurlijk ook voor opa's, oma's, papa's en mama's en andere familie en vrienden. Alle leden krijgen via hun coach het boekwerk gratis.

Heeft iemand nog geen album, dan kan hij dit twee euro kopen bij Jan Linders. Tot en met 13 december kunnen de stickers worden gespaard bij Jan Linders. Bij iedere tien euro aan aankopen krijgt de klant een vel van vier stickers. Op een later tijdstip wordt nog een ruildag gehouden.


Paardensport

LR Nobel

Jeanine Huijbers heeft met haar paard Espresso deelgenomen aan een dressuurwedstrijd in de Mortel. De combinatie behaalde een tweede prijs in klasse Z1 met 214 punten.

Iris Verhoeven verscheen aan start bij een springwedstrijd in Uden. Met Elsludine S behaalde ze een derde prijs in klasse L.

Rijvereniging Ons Genot

Sija Mooren heeft met Bellona op een paardenwedstrijd in dressuurklasse L1 de tweede prijs behaald.

PC St. Jan

Petra van Dijck-Claessens heeft de vierde prijs behaaldmet Bon A'parte op euregiofinale van het z/zz op Jumping Indoor Maastricht. Op een springwedstrijd in Helden was er in klasse L voor Petra van Dijck-Claessens met Contente een zesde prijs.

Hardlopen

De Peelrunners

Uitslag Scopias Klein Zwiterland cross Tegelen: M lange cross: Chris Meulendijks 41.53.

Agenda:

Zondag 8 november Berenloop Terschelling 12.00 uur. Land van Herve Battice 11.00 uur. Trailrun Weerterbos Weert 10.00 uur

Zondag 15 november Zevenheuvelenloop Nijmegen 13.00 uur.