Afbeelding
Foto: ron koenen

Judoka's Verhagen in de prijzen

VALKENBURG | Elf judoka's van Sportinstituut Verhagen namen zondag in Valkenburg deel aan een judotoernooi. 300 judoka's streden daar om eremetaal.

Jens Oudenhoven won de finale in de klasse -15 jaar tot 55kg. Patrick Mooren won al zijn partijen in de klasse -21 jaar tot -73kg. Nils Koedam kwam uit in de klasse senioren tot 100kg. Hij won zijn partijen met een ippon. Cem won zijn voorrondes, maar verloor in de finale in de klasse -15 jaar tot 38kg. Stef Jeucken en Sjoerd Oudenhoven werden tweede en Tim Bastiaans, Finn Nelissen, Stijn Beurskens en Imke Mulder kwamen niet door tot de finaleronden.


NRBC

Er is vrij bridgen gehouden en in lijn A waren Annie Clermonts en Fieke Messemaeckers de beste met 69,10 procent. Antoinette Coppus en Mia Koopmans-Gielen bezetten de tweede plaats met 56,60 procent, gevolgd door Mientje en Toon Jacobs met 53,82 procent. In lijn B werd de eerste plek bezet door Desiree Adank en Ine Hoebers met 59,72 procent. Margriet Maters en Charlotte Timmermans waren tweede met 58,33 procent en met 57,29 procent ging de derde plek naar Gerrit Boekholt en Sraar van Meijel.

Overloonse Bridgeclub

Tijdens een vrije bridgeavond werd de eerste plaats in de gele lijn met 57.99 procent gedeeld door de paren Jac van Voorn met Piet Willems en Truus Kusters met Bert Vloet. Zij werden gevolgd door Bart Jans en Harrie Raaijmakers met 57.29 procent. In de rode lijn waren Nelly en Piet Botden de beste met 68.75 procent en Miny en Wiel Verhoeven waren met 62.92 procent tweede. Annet en Joop Timmer waren met 57.08 procent derde. In de groene lijn waren met 62.50 procent Mien & Jac Spreeuwenberg de beste, gevolgd door Harrie de Bruijn en August Janssen met 59.38 procent. Ko Sturm en Henk de Vries waren goed genoeg voor de derde plaats met 57.50.

BC Venray

In de gele lijn waren Ron van Gaal en Piet van Genugten het beste op dreef. Zij werden gevolgd door Anny Boekholt met Wies Appels en Corrie Borssen met Frans van den Heuvel. In de rode lijn waren, met een net iets mindere score dan de winnaars in de gele lijn, Ans van Hooft met Janny Jungslager de besten, gevolgd door Jeanny Willemsen met Hans Koopman en Ria Liebrand met Mientje Wester. In de groene lijn scoorden Mieke van Osch met Frieda Rongen ruim beter dan Tineke Meurs met Marga Steemers en Doke Verheijen met Karel Peetjens.