Afbeelding
Foto: ron koenen

Webplank vindt plek in centrum

Venray | Deze zomer opende in de Schoolstraat Webplank. Een nieuw winkelconcept waarbij webwinkels en andere ondernemers hun producten onder één dak kunnen verkopen aan de consument. Een aantal maanden later lijkt het concept aan te slaan. Het aantal ondernemers is verdubbeld en ook klanten weten de winkel steeds beter te vinden.

"Maar laten we meteen een misverstand wegnemen. Bezoekers kunnen de producten direct kopen en meenemen! Er zijn mensen die denken dat er alleen via internet besteld kan worden. Er liggen bijvoorbeeld ook cadeauartikelen en woonaccessoires van ondernemers zonder webshop."
Webplank is een volwaardige winkel, met een breed aanbod van onder andere sieraden, tassen, woonaccessoires, knutselartikelen, snijplanken en fietsen. Ook zijn er producten te vinden welke gepersonaliseerd kunnen worden met een naam of afbeelding. Kortom,voor elk wat wils, er is altijd een origineel cadeau te vinden voor jong en oud. Webwinkels kunnen hier kleinschalig hun producten etaleren en verkopen. Voor een vast bedrag per maand kan een ondernemer ruimte in de winkel huren, of het nu gaat om een winkelschap of een compleet wanddeel.
Achter Webplank schuilt een enthousiast familieteam. Samen met de huurders zorgen zij ervoor dat de winkel een interessant en actueel assortiment heeft, wat deze sfeervolle winkel tot een succes maakt. De winkel is drie dagen per week open. Op woensdag van 13.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 14.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk op www.webplank.nl voor deelnemers en tarieven.