Afbeelding
Foto: ron koenen

Jubilarissen Euterpe gehuldigd

Venray | Koninklijke Harmonie Euterpe heeft zaterdag het jaarlijkse Ceciliafeest gevierd.

Tijdens een drukbezochte feestavond in Odeon werden drie jubilarissen gehuldigd. Dit waren dat Marijke Smedts (tenor saxofoon) 25 jaar lid en voorzitter Bert Janssen 12,5 jaar lid. Sef Raedts mocht zijn 50-jarig lidmaatschap vieren. Speciaal voor deze gelegenheid was Bart Lemmen, bestuurslid van de LBM (Limburgse Bond van Muziekgezelschappen), aanwezig om Sef Raedts toe te spreken en te huldigen met een speldje.


Naam museum

Venray | Zo ziet het er nu uit op de foto, maar in december 2016 staat hier een gebouw, waarin op de begane grond een ruimte van 800 m2 is, die uitkijkt op het park rond de Grote Kerk in Venray. Vanaf januari 2017 is er de geschiedenis van Venray vanaf de prehistorie tot nu te zien. Maar hoe moet die ruimte gaan heten?

Iedereen mag nog steeds meedenken door namen in te sturen via e-mail info@venraysmuseum.nl. Op 15 november 2015 sluit de inzending. Een commissie beoordeelt de inzendingen. Degene die als naamgever gekozen wordt mag een jaar lang gratis het nieuwe museum bezoeken.


Venrode Voices

Venray | Venrode Voices houdt op zaterdag 14 november een sing-in. Er wordt door degenen die zich aangemeld hebben een dagkoor gevormd.

De dag staat onder leiding van Gregor Bak, die bekend is van diverse televisieprogramma's. Na een dag repeteren trakteert het dagkoor de aanwezigen op een optreden van 16.00 tot 17.00 uur in Odeon aan de Matterhornlaan 13 in Venray. Venrode Voices gaat ook een deel van het optreden verzorgen. Voor meer informatie en aanmelden zie www.venrodevoices.nl.

Afbeelding