Afbeelding
Foto: ron koenen

Sergio Reijnders blij

Venray | Service voor Bedrijven is een schoonmaakbedrijf dat sinds 2008 in een grote regio rondom Venray bij bedrijven en particulieren schoonmaakt. "Het bedrijf is al die jaren vanaf de keukentafel aangestuurd", laat Sergio Reijnders weten. "Mijn ouders zijn hiermee gestart en sinds 1 juni ben ik ook in het bedrijf gestapt." Sinds kort is het bedrijf gevestigd aan de Patersstraat 19E in Venray.

Samen met Angelique Peeters, accountmanager, en een sterk team van schoonmakers verzorgen ze maatwerk voor hun klanten. "We zijn heel sterk in het reguliere schoonmaakwerk, glasbewassing en vloeronderhoud. Op die drie aspecten van het schoonmaken ligt dan ook onze focus. We zijn met een relatief klein team maar dat wil niet zeggen dat we uitsluitend kleine projecten verzorgen. We hebben diverse grotere klanten die zeer tevreden zijn met ons werk."

Sergio is van jongs af aan in het bedrijf gegroeid. "Wat begon met plintjes afstoffen en prullenbakjes legen, breidde zich uit naar een stuk management en leidinggeven. Sergio wil met zijn komst het bedrijf uit gaan breiden en laten doorgroeien. Ook houdt hij zich bezig met het continu optimaliseren van de producten en diensten. "In deze tijd is het belangrijk om voorop te lopen", aldus Sergio. Bij Service voor Bedrijven staat het persoonlijke contact met de klant centraal.Voor meer informatie kijk op www.servicevoorbedrijven.nl of bel 06-21128142.